Ibiza Wonderland: Party Boat

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/339736766649478  
Grand Georgia, Helsinki   Show map

Ibiza Wonderland tekee Ravintolalaiva Grand Georgiasta taivaallisen paikan jokaiselle teknon ystävälle 31.5.2019 tuomalla eksoottiset Dancestin tanssijat sekä lahjakkaat Dj:mme ensimmäistä kertaa laivalle!
Illan aikana tulemme näkemään vierailevia kotimaisia tekno ja tech house tähtiartisteja kuten Zacharias Tiempoa, Alec Hall, Tiberiuz sekä jo aikaisemmista Ibiza Wonderland:eista tutuksi tulleita Dj:tä Salvatore Mediana,Martin K4rma, Henric ja Elementz

31.5 tulet olemaan kuin Ibizan parhaimmissa bileissä, jossa pääset nauttimaan hyvästä musiikista, ibiza tunnelmasta sekä tanssityttöjen upeista tanssiasuista. Meno tule olemaan toista tasoa, joten toimi nopeasti!
Ennakkoliput pääset ostamaan biletistä!


◼️L I N E U P◼️


◼️ M A R T I N K 4 R M A

Martin K4rma on Suomen teknoskenen uusimpia kasvoja. Tunnettu hyvin energisistä seteistä, jossa kuullaan niin hänen omaa tuotantoaan, kuin myös nykypäivän teknotähtien parhaimmistoa. Hän on jo julkaissut ensimmäisen singlensä Kanadassa ja ensimmäinen albumi on loppusuoralla.
https://www.facebook.com/K4RMAA/
https://open.spotify.com/artist/728yYZBKoJYPrgx4UYonej?si=o8ZrxcuPRsOOyS3gZQOIfw


◼️ S A L V A T O R E M E D I A N A

Salvatore Mediana on virolainen tuottaja, jonka setit ei jätä ketään kylmäksi ohjaavilla bassolinjoilla ja hyvin tiukalla teknolla. Hän on jo ehtinyt julkaista jo ensimmäisen EP:nsä Red Channel Recordsilla ja lisää on tulossa!
https://www.facebook.com/MedianaSalvatore/
https://open.spotify.com/artist/1Y5DsCs3cSLxelqINMIBOd
https://www.instagram.com/salvatoremediana

◼️ Z A C H A R I A S T I E M P O

Zacharias Tiempo on tunnettu hänen energisestä tyylistään ja puhtaasta intohimosta musiikkia kohtaan. Zacharias on julkaissut musiikkiaan jo ympäri maailmaa ja hän on nopeasti tullut yhdeksi suomen tunnetuimmiksi artisteiksi.
https://www.facebook.com/djzachariastiempo/


◼️ A L E C H A L L B2B T I B E R I U Z

Alec Hall ja Tiberiuz on Soul Of The Undergroundin / Unelmien Sielunmessujen residentit. Nämä herrat ovat soittaneet yhdessä näiden vuosien ajan niin isoja lavoja, kuin intiimejä klubikeikkoja ympäri Suomen. Näihin vuosiin mahtuvat monet erikoiset keikat, jossa herrat on nähty samalla lavalla mm. Loco & Jamin, Chus & Ceballosin sekä Marco Lysin kanssa puhumattakaan kotimaisista nimistä. He ovat tehneet myös siinä sivussa Helsingin ytimessä vaikuttanutta Rex Terrazza terassikonseptia vuosina 2011-2012.


◼️ E L E M E N T Z

Elementz on Suomenruotsalainen tech house -DJ jolla on monipuolinen, raaka ja koukuttava soundi, tällä tyylillä meno pysyy kovana koko yön.


◼️ H E N R I C

Henric on yksi Suomen kovimpia tech house -DJ:tä. Hän on tunnettu erittäin funkista ja menevistä tech house -seteistään, mitkä täyttää tanssilattian ensimmäisestä dropista lähtien ja pitää sen kuumana loppuun saakka.
https://www.facebook.com/OfficialHenric/


LIPUT:
• Osta liput: https://biletti.fi/events/ibiza-wonderland
• Early Bird: 6e
• Regular tickets: 9e
• Regular tickets (at the door): TBA


INFO:
Ravintolalaiva Grand Georgia, Hakaniemenranta 11 00530, Helsinki
Päivämäärä: Perjantai 31.05.2019
Ovet: 21-04
Ikäraja: K18Koe ja kuuntele modernin underground -musiikin uusimpia sekä lahjakkaimpia tuottajia ja DJ:tä!