Pussy eau de Club

  From until   www.facebook.com/…/2136156069807678  
Twenty One, Tampere   Show map

Wanhankoulun konemusabrändi Pussy eau de Club, järjestää tämän kevään ja alkukesän aikana 21.vuoden historiansa viimeisiä bileitä ”The Last Dance”- teemalla.
Lets party like it ́s 1998!

Pussy-Clubin historiaan on aina alkuajoista saakka kuulunut yhteys tamperelaisiin alan tekijöihin, kuten Kim Kanerva aka DJ KIMIK ja Hannu af Ursin aka DJ UKE!
Äijjät ovat pyörittäneet isosti MIAU! klubia ja vieläkin avaavat satunnaisesti ovensa. Pussyissa he ovat soittaneet 25-30 kertaa viimeisen 21 -vuoden aikana!
Tämä loistava kaksikko saa joka ikinen kerta jengin liekkeihin hyvällä ja iloisella bassovoittoisella soundillaan.

DJ KATERINA on ollut hyvä ja rakas ystäväni kaikki nämä vuodet. Katerina oli vahvasti tukemassa alkuvuosina Pussy klubin toimintaa! Hänestä on kuoriutunut todella taitava ja monipuolinen tuottaja/dj ja hän on niittänyt mainetta vahvasti ympäri maailmaa. Tänä iltana kuulemmekin hänen rakentamansa spessusetin vikoihin Tampereen Pussyihin.

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, mun rakas ystäväni, viimeisin nostoni ja löytöni skeneen on DJ HILLA LIILA. Avasin hänelle kentän Pussy-Clubin myötä ja Hilla onkin hoitanut loput itse ja ehtinyt saavuttamaan hyvällä musamaullaan ja taidokkaalla soittamisellaan paljon pienessä ajassa, sekä perustanut yhdessä ystäviensä kanssa Local Deep DJ-kollektiivin joka järjestää aktiivisesti tapahtumia pääkaupunkiseudulla.

Nyt laitetaan siis vikan kerran Tampeella Pussy-Clubin tahdittamana sukat rullalle. Illan ohjelmasta vastaavat siis HILLA LIILA, KATERINA SEKÄ KIMIK & UKE ja iltaa houstaamassa itse PUSSY MAMA.

DJ ́S

KIMIK & UKE

https://www.mixcloud.com/miauke/

HILLA LIILA


KATERINA


REMEMBER TO SHARE YOUR PUSSY! <3

10€
K18
2300-0430
Twenty One, Puutarhakatu 21


https://www.facebook.com/eaudeclub/