Roisto & Peak Special @ Basso Club, Oulu

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18  
Basso Club, Oulu   Show map  
house, techno

Roisto

Roisto on ehdottomasti yksi tämän hetken kuumimmista kotimaisista house tuottajista, eikä suotta, sillä ylivieskalaisen tuottaja / DJ:n biisejä on kuunneltu Spotifyssa yhteensä yli 10 miljoonaa kertaa. Mm. Charlie Puthille, Bob Sinclarille, The Magicianille ja Kitsuné levy-yhtiölle remixejä tehnyt Roisto kiinnitettiin vuonna 2017 ruotsalaisen house legenda Axwellin It’s Great levymerkille sekä Iso-Britannialaisen ATA keikkamyyjän rosteriin. Mikäpä sen parempi paikka kuin Basso tulla tutustumaan Roiston kansainvälisestikin tunnettuun soundiin!

Uusin Roiston tuotos löytyy täältä :

OVERWERK - Calling (Roisto Remix)
Listen : http://smarturl.it/altstate

https://open.spotify.com/artist/0zkoIIaqJT7WP0rly4rOMk?si=Sic6yBk8SlOKQ22T5ptlww
https://www.facebook.com/roistomusic/


Peak

Peak on pitkäaikainen vaikuttaja housemusiikin saralla sekä tapahtumajärjestämisessä että Dj:nä. Hän on toiminut Resident Dj:nä legendaarisissa klubeissa kuten Playground, Venue, Age Of Love ja tänä päivänä hän luotsaa menestyksekkäästi Deep Disco Ug konseptia. Yli 20 vuoden uralle on mahtunut niin paljon eri tapahtumia ja maineikkaita soittajia Peakin rinnalle, että niitä on mahdoton lyhyeen esittelyyn mahduttaa. Tule siis harvinaiselle Roiston & Peakin yhteiskeikalle Bassoon kokemaan housemusiikki parhaimmillaan. Tästä se pääsiäinen lähtee käyntiin!


https://www.facebook.com/Deep-Disco-Ug-122405245033195/?eid=ARCNt4Iwf_PG2bS1I6YdUeEJ4YxqTIGcvRKbONpC8AfD_CE3f2T3y3K7jBzFly7uxJNoOe_mFL64IaVb

7€/5€ (opiskelija) sis.palvelumaksu. Liput ennen klo 23 5 € kaikilta, tule siis ajoissa!

Favorites 1