Sähköisku 2019

  From until   www.facebook.com/…/1785185401586754  
Tampereen konservatorio, Tampere   Show map

Sähkömusiikin ja musiikkiteknologian teemapäivä
- tilaisuuksiin vapaa pääsy -

Klo 16.30-17.30
Kebun workshop
Ennen konserttia pidettävässä workshopissa Kebu kertoo, miten ja miksi hän tekee musiikkia käyttämällä pelkästään analogisia syntetisaattoreita. Kebu esittelee konsertissa käyttämänsä live-setupin ja kertoo miten hän ratkaisee vanhojen analogisyntetisaattorien tuottamia rajoituksia.

Konsertti klo 18.00-20.30
Sähkömusikin opiskelijakonsertti
* väliaika *
Kebu

Kahvila Sandwich House avoinna klo 16-19.30

Sebastian ”Kebu” Teir on melodista ja instrumentaalista konemusiikkia säveltävä espoolainen syntetisaattori-muusikko. Tänä vuonna hän voitti saksalaisen Schallwelle Awards -palkinnon parhaana artistina. Kebu on tunnetuin YouTube-kanavastaan ja hän kuuluu Suomen 150 suosituimman tubettajan joukkoon. Hänen videoitaan on katsottu yli neljäkymmentä miljoonaa kertaa: http://www.youtube.com/kebunator

Kebu julkaisi huhtikuussa 2016 toisen albuminsa, "Perplexagon" (Secret Entertainment 2016), joka debytoi Suomen albumilistalla sijalla 6. Sen jälkeen Kebu on kiertänyt Eurooppaa ja antanut tähän asti lähes 70 konserttia yhdessätoista eri maassa. Kebu esittää musiikkiaan n. 18 syntetisaattorin voimin - myös livenä:
https://www.soundi.fi/uutiset/suomalaismuusikko-palkittiin-vuoden-parhaana-elektroartistina-taakse-jaivat-jean-michel-jarren-ja-tangerine-dreamin-kaltaiset-suuruudet/

Kiertueen Oslon konsertista on tulossa livejulkaisu (DVD & tupla-CD), jonka saksalainen ZYX Music julkaisee toukokuussa 2019.

#kebu