Ibiza Wonderland

  From until   www.facebook.com/…/452833708789094  
Comeetta Night Club, Helsinki   Show map

Tulossa maaginen ilta täynnä taikaa, kun Dancestin taivaalliset tanssijattaret ja MARTIN K4RMA (Red Channel Records, Ibiza Wonderland), ELEMENTZ, Henric sekä Salvatore Mediana (Red Channel Records, Ibiza Wonderland) tuo teillä ennennäkemättömän fantasiamaailman, joka nostattaa fiilikset tähtitieteelliselle tasolle!

Tänä iltana tunnet olevasi kuin Ibizan parhaimmista klubeista, jossa pääset nauttimaan kauneudesta sekä erikoisten tanssiasujen että lavashow’n ja mielenkiintoiset asut.

Dress code : Surreal

Tapahtumassa nähdään

Videokuvausta
Taivaalliset tanssijat


◼️L I N E U P◼️



◼️ M A R T I N K 4 R M A

MARTIN K4RMA on Suomen teknoskenen uusimpia kasvoja. Tunnettu hyvin energisistä seteistä, jossa kuullaan niin hänen omaa tuotantoaan, kuin myös nykypäivän teknotähtien parhaimmistoa. Hän on jo julkaissut ensimmäisen singlensä Kanadassa ja ensimmäinen albumi on loppusuoralla.
https://www.facebook.com/K4RMAA/
https://open.spotify.com/artist/728yYZBKoJYPrgx4UYonej?si=o8ZrxcuPRsOOyS3gZQOIfw


◼️ S A L V A T O R E M E D I A N A

SALVATORE MEDIANA on virolainen tuottaja, jonka setit ei jätä ketään kylmäksi ohjaavilla bassolinjoilla ja hyvin tiukalla teknolla. Hän on jo ehtinyt julkaista jo ensimmäisen EP:nsä Red Channel Recordsilla ja lisää on tulossa!
https://www.facebook.com/MedianaSalvatore/
https://open.spotify.com/artist/1Y5DsCs3cSLxelqINMIBOd
https://www.instagram.com/salvatoremediana


◼️ H E N R I C

HENRIC on yksi Suomen kovimpia tech house -DJ:tä. Hän on tunnettu erittäin funkista ja menevistä tech house -seteistään, mitkä täyttää tanssilattian ensimmäisestä dropista lähtien ja pitää sen kuumana loppuun saakka.
https://www.facebook.com/OfficialHenric/

◼️ E L E M E N T Z

ELEMENTZ on Suomenruotsalainen tech house -DJ jolla on monipuolinen, raaka ja koukuttava soundi, tällä tyylillä meno pysyy kovana koko yön.



Koe ja kuuntele modernin underground -musiikin uusimpia sekä lahjakkaimpia tuottajia ja DJ:tä!



Lippu : 10€ (sis. narikka)

HUOM! Pidämme kaikki oikeudet muutoksin.