Jori Hulkkosen pääsiäispassio

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/2279348489002953  
Pyhän Katariinan kirkko, Turku   Show map

Jori Hulkkosen pääsiäispassio
(2 hour live ambient set)

Pyhän Katariinan kirkko
6.4. klo 20.00 - 22.00 (ovet klo 19:30)
Kirkkotie 46, 20540 Turku
Liput: www.ticted.com/fi/events/4622

Kaupungin klubiskenen kulmakivet Jori Hulkkonen ja Paino. jatkavat yhteistä tarinaa ainutlaatuisen konsertin muodossa.

Jori Hulkkonen soittaa ambient-henkisen livekeikan keskiaikaisessa Pyhän Katariinan kirkossa lauantaina 6.4.2019. Kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tavoitteena on koota ihmiset nauttimaan pääsiäistunnelmasta sekä kerätä rahaa Turun alueella toimivalle Operaatio Ruokakassille ja erityisesti Keniaan kouluja rakentavalle SEED ry:lle.

Operaatio Ruokakassi on pääosin vapaaehtoisvoimin toimiva avustusjärjestö. Sen tehtävänä on keskitetysti hankkia ja toimittaa ruokaa, hygieniatuotteita ja vaatteita jaettavaksi vähävaraisille ihmisille Turun alueella. SEED ry tukee lasten ja nuorten koulutusta, hyvinvointia sekä yrittäjyyttä kolmansissa maissa.

Hulkkosen esiintyminen sisältää runsaasti ennen kuulematonta materiaalia ja improvisointia. Vetoa säestetään Teo Lanervan minimalistisella valosuunnittelulla.

Ensimmäinen kirjallinen maininta Pyhän Katariinan kirkosta on säilynyt kesäkuulta 1309. Kirkko sai nykyisen muotonsa 1440–1460. Pyhän Katariinan kirkko edustaa vanhaa keskiaikaista kirkkorakennusperinnettä. Kaunis rakennus toimii niin tunnelmaltaan kuin akustiikaltaan erinomaisesti ambient-esityksen tapahtumapaikaksi.

Konsertin avulla kerätään varoja hyväntekeväisyyteen, joten tarjolla on kannatuslippu, jonka saat osoitteesta: www.ticted.com/fi/events/4622

Tapahtumaan pääsee myös ilmaiseksi, mutta rajallisen kapasiteetin johdosta tapahtumaan tulee ilmoittautua lunastamalla ilmaislippu samaisesta osoitteesta.

Mikäli tilaa jää vielä ennakkomyynnin/ilmoittautumisen jälkeen, sisään pääsee myös ilman lippua.

– –

Taiteilijat:

JORI HULKKONEN
www.soundcloud.com/jori-hulkkonen
www.facebook.com/JoriHulkkonen/

"Jori Hulkkonen has never been the one to paint himself in the corner. With releases in the last two decades exploring 360 degrees on the musical radar, he's been hailed as 'the most underrated producer in the world", "living legend of electronic composition" and "music's best kept secret'."

Jori Hulkkosen merkityksestä kotimaiselle klubiskenelle voisi kirjoittaa kirjan. Jätämme sen kuitenkin muiden tehtäväksi, ja keskitymme musiikkiin Paino.:n muuttaessa Pyhän Katariinan kirkkoon yhden illan ajaksi.

TEO LANERVA
www.teolanerva.com

Teo Lanerva on pääosin Helsingissä vaikuttava valosuunnittelija. UG-tapahtumista isoihin festareihin, klubimusiikista nykytanssiin, Lanervan kädenjälki jättää tunnejälkiä sekä merkityksellistää merkityksettömän. Pääsiäispassion tunnelma on minimalistinen ja hellävarainen kokonaisuus, joka ohjaa musiikin tapaan meditatiiviseen olotilaan.

– –

Tapahtuman mahdollistavat:

Turun Katariinanseurakunta, Parcero Live, Rajupaja Oy, RajuLive, Parcero, Jori Hulkkonen ja Paino.