Club Kuri

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…/382006029300372  
Nightclub Mixei, Tampere   Show map  
experimental, hard, industrial, oldskool, psy, techno

Club Kuri
Lauantaina 27.4.2019 klo 22-04. K-18.
Ravintola Mixei, Itsenäisyydenkatu 7-9, Tampere.

Asu vapaa.

Liput 8 / 12€. Edullisempaan hintaan sisälle pääsee suomalaisen kinky-yhdistyksen jäsenkortilla tai pukeutumalla Kinky/Fetish/Gootti -tyyppiseen asuun. Unisex vaatteidenvaihtotila käytössä.

Club Kuri on uusi fetish- ja goottihenkinen konemusiikkitapahtuma, joka on avoin kaikille täysi-ikäisille rankemman konemusiikin ystäville.

Tapahtuman taustajoukot ovat tuottaneet aiemmin mm fetissiklubeja (Rsyke Fetish Club, Tampere Fetish Factory) ja Club Kurikin on ottanut fetish-/kinkytoiminnasta vaikutteita tarjoamalla kävijöilleen pienimuotoisen dungeon -huoneen tapahtumassa.

Pääpaino Club Kurissa on kuitenkin monipuolisella musiikkitarjonnalla ja näyttävällä pukeutumisella. Bilekansaa piiskaa alakerran tanssilattialla neljä DJ:tä ja hengähdystauoilla voi vaihtaa ajatuksia samanhenkisessä seurassa yläkerrassa.

Sisäänpääsymaksu dresscoden mukaisella asulla tai suomalaisen kinky-yhdistyksen jäsenkortilla 8 euroa ja muille 12 euroa.

Lisätietoja (etiketti, dresscode jne.) pävitellään tänne ja tapahtuman kotisivuille:
http://www.rsyke.net/clubkuri/


DJ:t

► KUROSHIO [DJ set by aQi]
► DJ MEKE [Club Kuri, Rsyke Fetish Club]
► DJ NOIZU [Club Infektio, Wave-Gotik-Treffen]
► DJ IKARI [Club Interface, Resistance! The Techno Underground]


KUROSHIO [DJ set by aQi]

Vuonna 1997 Kuroshio Current projektin perustanut aQi astui ensimmäistä kertaa livenä yleisön eteen sooloprojektina jo vuonna 1998. DJ:nä aQi aloitti lähes samoihin aikoihin. Levylaukkuun tarttui mukaan alusta lähtien enemmän elektronista sykettä, elektroindustrialia sekä ebm:ää tyyliin Nitzer Ebb, Depeche Mode, Covenant, Leaether Strip, Front 242 jne. Innostus synkemmän elektronisen musiikin soittamiseen ja aina uuden soundin etsimiseen johti DJ-settien muokkautumiseen. aQi alkoi sekoittaa tyylejä, aina aggrotechistä jopa synkkään psytranceen. Alkuaikojen klubeja, joilla aQi on vieraillut olivat mm. Viettelys, Damnation, Resurrection ja Syn/\psi. aQi teki myös satunnaisia DJ-keikkoja Kinky Clubin sekä SMFR-klubin bileissä, joissa hänen levylaukustaan löytyi myös goottirokkia. Vuonna 2009 aQi oli mukana Torture Torstai klubin resident DJ:nä. Pahamainesta klubia pyöritettiin maestro Proteuksen luotsaamana reilun vuoden verran. Nälkä järjestää lisää tapahtumia synkeän elektronisen musiikin ystäville johti Hellfire Clubin syntyyn jossa aQi oli resident DJ:nä.
2008 kuopatun Kuroshio Currentin tuhkista vuonna 2009 nousseen Kuroshio projektin ohella aQi soitti myös ErilaZ:in livekokoonpanossa ja viihtyy hyvin myös DJ-dekkien takana. Varsinaisena DJ:nä herra ei itseään kuitenkaan pidä, enemmänkin artistina joka vierailee klubeilla ja bileissä soittamassa levyjä pyrkien tuomaan oman persoonallisen näkemyksen soittaen omia suosikkejaan eri artisteilta.
Ehdottomaksi ykkösbändikseen aQi nimeää Front Line Assemblyn, jonka soundia tullaan taatusti kuulemaan Club Kurin tanssilattialla, samoiten aQi tulee soittamaan biisejä hänen tulevasta, ”Oni” albumistaan.
aQi toivottaa Club Kurin yleisön tervetulleeksi seuraavin sanoin: Keizoku wa chikara nari!
https://www.facebook.com/kuroshiomusic
https://www.kuroshiomusic.com


DJ MEKE [Club Kuri, Rsyke Fetish Club]

Tamperelainen pitkän linjan multi-genre DJ joka on erikoistunut eri vuosikymmenien elektroniseen musiikkiin ja sekoittelee useita musiikkityylejä seteissään. Tuttu näky mm. Rsykkeen Fetish Club bileistä ja Tampere Fetish Factory (TAFF) tapahtumasta.
Meke soittaa psytrance setin yhdessä NoiZun kanssa sekä setin muuta synkempää musiikkia.
Let's get twisted!
https://www.facebook.com/djmeke


DJ NOIZU [Club Infektio, Wave-Gotik-Treffen]

NoiZu alias Jukka Kohonen sai ensikosketuksensa levyjen soittoon jo nuorena miehenä seuraamalla tutun dj:n keikkoja. Siitä innostuneena hän rakensi 90-luvun lopulla kotiinsa studion ja ryhtyi itse pyörittämään levyjä.
Harrastus osoittautui niin mielekkääksi että nopeasti Jukka siirtyi soittamaan levyjä työkseen. Vuodesta 1999 hän on soittanut ammatti-dj:nä ympäri Suomea.

Kaiken muun musiikin ylitse nousi elektroninen ja 2000-luvun alusta hän sai ensikosketuksensa klubikeikkoihin. Ensimmäisinä levyinä vinyylisoittimilla pyöri julkaisuja levy-yhtiöiltä kuten Tidy Trax, Nukleuz, Tripoli Trax, Energy UK jne.
Tänä päivänä dynaaminen selektio sisältää synkempää vivahdetta psytrancen, industrialin, dark technon, rytminoisen sekä hard NRGn muodossa.

NoiZu on tuttu kasvo Club Infektion soittolavoilta.
Hän on esiintynyt myös legendaarisissa Syn/\psin illoissa, Hellfire Clubilla, Findustryissa, Gothic Nightissa, raskaamman konemusiikin ravetapahtumissa sekä Saksan vanhimman ja tunnetuimman goottifestivaalin Wave-Gotik-Treffenin bileissä.
https://www.facebook.com/djnoizu

DJ IKARI [Club Interface, Resistance! The Techno Underground]

Ikari on aiemmin soitellut housea (DJ Groover) ja rankempaa konejyskettä (DJ Aquarius), kunnes maku vei synkemmän elektronisen musiikin pariin unohtamatta aiempia genrejä, joita hän soittaa myös mieluusti. Nyt hän pyörittää Helsingissä toimivaa Interface klubi sekä Resistance! The Techno Underground klubia. Interface on tuonut keikalle esim Want/edin, Blastromenin,
Vogon Poetryn Helsinkiin. Tältä musiikkiaddiktilta voi odottaa soitossa mitä tahansa kauniista synthpopista rytinään.Tällä kertaa hän keskittyy melodiseen synthpopiin sekä ebm:ään.
https://www.facebook.com/clubinterface
https://www.facebook.com/resistancehki
https://www.facebook.com/djikarifin► DJ:t esiintyvät alakerran lavalla ja koko tanssilattia on pyhitetty bilettäjille.

► Dungeon Room. Tapahtumassa on vain yksi dungeon huone (lounge huone) jonne pyritään saamaan yksi laite.

Tervetuloa!

Juhlaetiketti:

Häirintä ei ole ikinä hyväksyttävää:
Hyvin käyttäytyvä juhlavieras ei lääpi, lähentele, ahdistele tai muutenkaan häiritse muita vieraita.
Anna muiden vieraiden sessioida rauhassa ja muista, että seksuaalinen ahdistelu määritellään Suomen rikoslaissa rikokseksi.

Valokuvaaminen kielletty:
Valokuvaaminen ja taltiointi tässä tapahtumassa on kielletty rikoslain 24.luvun 6 § nojalla.

Teippaa kamerasi:
Mikäli haluat käyttää puhelintasi juhlien aikana, teippaa kamerat piiloon. Teippiä on saatavilla narikan luona.

Genitaalit piiloon:
Sukupuolielimet on pidettävä piilossa. Yhdyntä, suihinotto ja niihin rinnastettava toiminta ei ole sallittua.

Puutu ajoissa:
Jos näet tai koet juhlien aikana epämiellyttävää käytöstä tai vaaralliseksi arvioimaasi toimintaa, ole ystävällinen ja saata se VÄLITTÖMÄSTI staffin tietoon. Tällä tavoin voimme ehkäistä tilanteen jatkumisen.


STAFF:

Paikalla on Rsykkeen vapaaehtoisia bilevalvojia, jotka tunnistaa keltaisesta käsivarsinauhasta, jossa on merkintä STAFF.

Staffilaisten toimenkuvana on opastaa bilevieraita bileiden sisällön suhteen sekä vastata kysymyksiin Rsykkeestä tai yhdistyksen toimintaan liittyen. Jos mietit esim. missä ja milloin on tapaamisia paikallisten kinkyjen kesken tai mitä tapahtumia Rsykkeellä on suunnitteilla, voit jututtaa heitä asian tiimoilta.

Staffia voi myös lähestyä järjestyksenpitoon sekä yleiseen turvallisuuteen ja viihtyvyyteen liittyvissä asioissa, kuten jos koet tulleesi häirityksi tai ahdistelluksi tai epäillessäsi näkemääsi sessiointia vaaralliseksi.

Favorites 1