Pe 5.4 White Party feat. Rony Rex & Supreme Djs

  From until   www.facebook.com/…/860995474232820  
Calle Nightclub, Kokkola   Show map

Pe 5.4. WHITE PARTY feat. Rony Rex & Supreme Djs

Lippu ennakkoon Kokkolan Amarillosta 8€. Ovelta 8€ S-Etukortill. 10€ norm.

Ovet auki klo 23.

Perjantaina 5.4. Kokkolan Callessa juhlitaan ennennäkemättömät WHITE PARTYT, jossa juonena on pukeutua valkoiseen ja hohtaa pimeässä! Luvassa on varsinaista erikoisherkkua kun Supremen lavalle tuttujen residenttien lisäksi nousee Rony Rex, yksi ehkä kiinnostavimpia dj-nimiä koko Suomessa. Lava lastataan täyteen upeita valoja joilla bileet saadaan hohtamaan ja yökerho koristellaan valkoiseen sävyyn aina esiintyjiä ja lavaa myöten. Lauteita lämmittää illan mittaan yhteensä 4 eri dj:tä, joten meininki tulee varmasti olemaan katossa!

★ DJ LINE-UP ★
RONY REX
TOMMY DEEM
TONY PUERTO
INGLORIOUS BASSTERDS

Rony Rex on nopeasti noussut yhdeksi Suomen lupaavimmista DJ-lahjakkuuksista, jonka luova tyyli yhdistelee sulavasti bassopainoitteista klubimusaa laidasta laitaan. Mies hostaa YleX:llä viikoittaista omaa radioshow’taan ja on tunnettu valovoimaisena esiintyjänä joka on ottanut yleisön haltuunsa karismaattisella lavapresensillään ja teknisillä soittotaidoillaan useilla isoilla festareilla sekä klubitapahtumissa ympäri Suomea. Muun muassa Flow’n, Weekendin, Summer Soundin ja Provinssin lavat ovat tulleet tutuiksi, joiden lisäksi Rony Rex on myös keikkaillut Euroopassa soittaen useilla tunnetuilla klubeilla. Suomessa hänet palkittiin 2014 genrensä vuoden tulokkaana. Nyt mies matkustaa Kokkolaan laittamaan Callen tanssilattian sekaisin!

Tämä useita palkintoja voittanut DJ starttasi uuden osan urastaan viime vuonna julkaisemalla ensimmäisen singlensä. "Sticky Fingers" nousi heti julkaisupäivänään Suomen iTunesin ykköseksi ja Spotifyn viraalilistan sijalle numero neljä, jonka jälkeen debyytti-EP:n nimikkobiisi "F*cked It Up" nostettiin mm. YleX:n soittarille. Kansainvälista huomiota herättänyt uusin julkaisu ”Lift Yo Legs”on soinut radioissa sekä DJ-seteissä ympäri maailman mm. Don Diablon, Anna Lunoen, Fedde Le Grandin sekä The Magicianin soittamana.

VOITA WHITE-VIP

★ Hoida VIP-PAKETTI bileisiin? ★ Jos kiinnostaa maukas VIP-PAKETI sinulle + 5 ystävällesi, niin osallistu kutsukilpailuun. Jaossa nopeimmille osallistujille myös ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY.

► VIP-PAKETTI: Kutsu vähintään 30 ystävääsi FB-tapahtumaan, ja kommentoi seinälle ”WHITE + montako kutsuit”. Kaikkien tämän tehneen kesken arvotaan palkinto, jossa voit voittaa illaksi oman pöydän sisäänpääsyineen ja sopivasti tarjoilua sinulle ja viidelle kaverillesi.

► ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY (10 nopeinta): Kutsu vähintään 100 ystävääsi FB-tapahtumaan, ja kommentoi seinälle ”WHITE + montako kutsuit”. KYMMENEN nopeinta voittaa suoraan itselleen ilmaisen sisäänpääsyn bileisiin ja osallistuu automaattisesti myös VIP-PAKETIN arvontaan.