Tähtiportti + Romanssi / Kuudes Linja, Helsinki 11.5.2019

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/427877924620486  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map

TÄHTIPORTTI + ROMANSSI @ KUUDES LINJA, HELSINKI 11.5.2019!

TÄHTIPORTTI:
Harvakseltaan esiintyvän Tähtiportin riveissä vaikuttaa Albert Witchfinder (Reverend Bizarre, Opium Warlords), Stiletti-Ana (JESSE) sekä Vilunki 3000 (Op:l Bastards, Uusi Fantasia), eikä liene sattumaa, että kyseessä on syväluotaavaa ja esoteerista teknoa ja elektroa esittävä yhtye. Tähtiportti onkin vähintään yhtä rautainen yhtye kuin jäsenensä.

Tähtiportin neljäs albumi Abiristeily ilmestyy 10.5.2019. ja uudistaa Tähtiportin elektronisen ilmaisun lisäten soppaan akustisia rumpuja ja sähkökitaraa sekä bassoa. Tähtiportin esikoisalbumi julkaistiin 2015 ja sitä seuranneet kakkos- ja kolmosalbumit "Eetterimessu" ja "Superdepressio" ilmestyivät 2016 ja 2017. Kaikista julkaisuista on vastannut Svart Records.

ROMANSSI:
Romanssi on kahden dekadenssinkipeän haaveilijan muodostama synthpop-duo. Rovaniemeläislähtöinen kaksikko on aikaisemmilla, tarkoin valituilla live-esiintymisillään ehtinyt luoda nopeasti kasvavan kulttimaineen eri alakulttuuriympyröissä punkskenestä klubiympäristön kautta taidepiireihin.

Romanssin mustanpuhuva, mutta tanssittava musiikki on löytänyt aineksensa hämyisistä fetissiklubeista ja pintaliitodiskoista. Musiikissa yhdistyvät eteenpäin vyöryvä koneistettu rytmi, kylmän tunteelliset melodiat sekä haikeat, mutta vaaralliset vokaaliosuudet. Ennakoluulottomat esiintymiset nostavat musiikin rinnalle myös vahvan visuaalisuuden, mahdollistaen näin mahdollisimman kokonaisvaltaisen, ruumiillisen kokemuksen.

Romanssi on huulipunajäljet tyhjässä tuopissa, kyyneleiden ja hien poskille levittämää maskaraa ja värivalojen hehku yökerhon tahmealla lattialla. Päättymätön vaellus aamuun asti kestäneiltä jatkoilta seuraavan yön etkoille.

Liput osoitteesta: https://www.tiketti.fi/tahtiportti-romanssi-kuudes-linja-helsinki-lippuja/60848

LISÄTIEDOT:
https://kuudeslinja.com/
http://altagency.fi/