Amnesic afterthours v3.10

  From until   www.facebook.com/…/390639881484534  
Comeetta NightClub, Helsinki   Show map

AMN E S I C A F T E R H O U R S
on teknoon painottuva tapahtumaketju, jossa nähdään Helsingin parhaimmistoa DJ:den puolesta. Tapahtuma on Itä-Helsingin ainoita Underground-tapahtumia.

Joka sunnuntaiaamuna tapahtuva 'AMNESIC AFTERHOURS ' nyt remontoidussa Club Komeetassa! Tilan viime lähiaikaisimpien vaatimusten mukaisesti rakennettu Precision -äänentoiston kokonaisuus ei jätä ketään kylmäksi.





◼️L I N E U P◼️



◼️ M A R T I N K 4 R M A

MARTIN K4RMA on Suomen teknoskenen uusimpia kasvoja. Tunnettu hyvin energisistä seteistä, jossa kuullaan niin hänen omaa tuotantoaan, kuin myös nykypäivän teknotähtien parhaimmistoa. Hän on jo julkaissut ensimmäisen singlensä Kanadassa ja ensimmäinen albumi on loppusuoralla.
https://www.facebook.com/K4RMAA/


◼️ S A L V A T O R E M E D I A N A

SALVATORE MEDIANA on virolainen tuottaja, jonka setit ei jätä ketään kylmäksi ohjaavilla bassolinjoilla ja hyvin tiukalla teknolla. Hän on jo ehtinyt julkaista jo ensimmäisen EP:nsä Red Channel Recordsilla ja lisää on tulossa!
https://www.facebook.com/MedianaSalvatore/


◼️ H E N R I C

HENRIC on yksi Suomen kovimpia tech house -DJ:tä. Hän on tunnettu erittäin funkista ja menevistä tech house -seteistään, mitkä täyttää tanssilattian ensimmäisestä dropista lähtien ja pitää sen kuumana loppuun saakka.
https://www.facebook.com/OfficialHenric/


Koe ja kuuntele modernin underground -musiikin uusimpia sekä lahjakkaimpia tuottajia ja DJ:tä!

Lippu = 5€ (sis. narikka)


Näitä bileitä et halua missata!