GOTR V. Clan of Xymox (GER), Hexdrive, DSG DJ´s /OnThe Rocks

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/440062276551953  
On The Rocks, Helsinki   Show map

Pro Ravattinen ja Dead Souls Gathering ylpeänä esittää:
Goths On the Rocks V:
clan of xymox (Ger) + Hexdrive +DSG DJ´s

Liput: 22/25€
OTR-kortilla: 20/23€
20:00 Ovet/Dsg Dj´t
21.30 Hexdrive
22.30 Clan of Xymox
Dsg Dj´s +04?

Ronny Mooringsin johtama jo yli 35 vuoden uran luonut Synth/Dark Wave/Goth pioneeri CLAN OF XYMOX on palannut Euroopan esiintymislavoille viime vuoden lopun loppuunmyydyn Yhdysvaltain kiertueensa päätyttyä ja esiintyy nyt 10 vuoden tauon jälkeen Suomessa, ensimmäistä kertaa Helsingissä: La 18.5.2019 Goths On the Rocks-clubilla, On the Rocksissa.

Vuonna 83´ debyyttialbuminsa julkaissut suunnannäyttäjä on uusimman "Days of black" albuminsa kanssa edelleen relevantti ja lienee tuttu niin synkemmän musiikin skeneä seuranneille kuin elektronisesta musiikista kiinnostuneille ja 80´ / 90´ luvun tavalla tai toisella kokeneille... ja jos ei ole kannattaa tulla ottamaan selvää asiasta.

lllan avaa Helsinkiläinen keikkatauolta palaileva, uutta materiaalia työstänyt, Gothic Hardrock -yhtyeeksikin mainittu, rumpukonevetoinen: Hexdrive.

Goths On the rocks on totutusti kokoillan Clubi. Ennen live akteja ja niiden välissä sekä jälkeen clubin tanssilattilattian lopuksi tyhjentävään, vääjäämättömään lain vaatimaan loppuun saattaa kotimaassamme mainetta ja pahennusta niittäneet DSG- Dj´t. https://www.facebook.com/DeadSoulsGathering/

Goths On the Rocks V.
"Come freely, go safely and leave something of the happiness you bring."
Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €