Rony Rex & Genki present: The Return of Emperatron

  From until   www.facebook.com/…/439009473304147  
Putte's Bar&Pizza, Helsinki   Show map

Vuosi taisi olla noin 2009, blogosfääri oli voimissaan ja Redrum -klubin jonot kiemurtelivat ympäri Helsingin ydinkeskustaa. Klubin sohvatyynyissä oli vielä vieno tupakan lemu muistuttamassa dekadentista milleniumin vaihteen jälkeisestä vuosikymmenestä. Top Billin jätkät saneli kreisibailuskenen askelmerkkejä ja löysi toinen toistaan villimpiä tekijöitä nuorten seppien kaartista.

Eräs ykkösryhmistä tähän herkkään aikaan ennen EDM -tulvaporttien aukeamista oli EMPERATRON -dj kolmikko, joilla oli ns. tyylit hallussa ja kannat aina katossa. Emppareiden soundi ammensi niin Ranskan filtterijengin elektröpünk -asenteesta kuin LA:n nousevasta heavy bass -skenestä. Täpötäysillä tanssilattioilla lenteli kenkiä ilmassa kun Duponddupont, Juden ja Plus De Massiff pärskäyttelivät genrerajoja uhmaavia bangereita pahaa-aavistamattoman yleisön niskaan.

Rony Rex ja Genki eivät myöskään genrerajoista juurikaan perusta ja ovat äärettömän innoissaan voidessaan järkätä Putte'sin mainiossa kellaritilassa tapahtuman, jossa kiristetään tanssikenkien nauhat ja kaivetaan ne messevimmät hitit pitkästä aikaa esiin! Jack Beatsit, Crookersit, Soulwaxit, Fake Bloodit, Bloody Beetrootsit, Foamot ja AC Slaterit heiluttaa kylkiluita taas yhden kauniin illan ajan ja elämä tuntuu niin hemmetin hyvältä! Tervetuloa!

21:00 Genki b2b Rony Rex
23:00 Emperatron
00:30 Genki b2b Rony Rex

PUTTE'S / ELECTRONIC EXCELLENCE / WELCOME!

EMPERATRON
http://facebook.com/Emperatron-109365568655


RONY REX
http://facebook.com/itsronyrex


GENKI
http://facebook.com/genkibreaks
http://mixcloud.com/djgenki