PARTY XPRS with DJ Orion, Joonas Hahmo, Alora & Senii

  From until   www.facebook.com/…/505036493326169  
Viking Line Xprs

🔥 Klikkaa itsesi osallistujaksi eventtiin, voit voittaa 2 hengen hytin talven hauskimmalle bileristeilylle! 🔥

⭐️ Viihdelehti STARA sekä K-SYSTEM ylpeänä esittää ⭐️

PARTY XPRS –bileristeily Viking XPRS laivalla 12.1.2019.

Vuosi 2019 polkaistaan käyntiin vauhdilla kun PARTY XPRS -risteily palaa Viking XPRS-alukselle! Risteilyllä pääset nauttimaan iloisista ihmisistä sekä tietenkin tanssimaan aamun pikkutunneille asti.

Esiintymässä risteilyllä nähdään kotimaisen elektronisen musiikin kirkkaimmat tähdet K-System, Joonas Hahmo, DJ Orion (YleX) sekä Alora & Senii!

Risteily käynnistyy Helsingin Katajanokalta klo 20:30 ja takaisin palataan seuraavana aamuna. Ei maihinnousua Tallinnassa.

Super edulliset risteilyliput ovat nyt myynnissä alkaen 10€ / B2P Hytti. Hyttipaikkoja on rajoitetusti, joten toimi heti ja hanki lippusi talven parhaalle bileristeilylle!

Hanki lippusi heti osoitteesta:
http://bit.ly/PartyXPRS2019

www.vikingline.fi
www.stara.fi
www.facebook.com/partyxprs
www.instagram.com/partyxprs

⭐️ ESIINTYJÄT ⭐️

🔥 K-SYSTEM - www.facebook.com/ksystem

Kimmo ”K-System” Kauppinen on kerännyt pitkällä urallaan huomattavaa tunnustusta, ja tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa. Hänet on valittu vuoden tuottajaksi ja vuoden artistiksi, sekä Emma-ehdokkaaksi. K-System on ensimmäinen suomalainen elektronisen musiikin artisti joka on julkaissut Top-10 –hittikappaleen kolmella eri vuosikymmenellä. Lähes 2 miljoonaa Spotify-toistoa kertoo vankasta suosiosta modernin musiikin ystävien keskuudessa.

Vuonna 2015 julkaistut hittisinglet 'I Got A Feeling' sekä 'Ocean Drive' soivat tiheään tahtiin Radio NRJ:n sekä Ylex:n taajuuksilla sekä valloittivat iTunes myyntilistojen kärkisijat Suomessa. Joonas Hahmon kanssa yhdessä julkaistu "Ocean Drive" nousi maailman 5. myydyimmäksi äänitteeksi omassa genressään ja päätyi maailman isoimpien DJ-tähtien levylautasille soiden superclubeilla sekä massiivisilla festivaaleilla ympäri maailmaa.

Omien kappaleidensa lisäksi K-System on tuottanut musiikkia myös muille artisteille sekä remiksannut kansainvälisiä huippunimiä kuten Tiesto ja Judge Jules, ja kotimaan suurimpia tähtiä kuten Darude, Anna Abreu sekä Jannika B.

🔥 JOONAS HAHMO - www.facebook.com/joonashahmoofficial

Joonas Hahmon kappaleet pyörivät tiheään tahtiin maailman suosituimpien DJ:den kuten Armin van Buurenin, Tieston sekä Calvin Harrisin levylautasilla sekä download listojen kärkisijoilla. Hän pyörittää myös omaa ‘Hahmo Recordings’ –levymerkkiään ja on toiminut tuottajana mm. Antti Tuiskulle, Darudelle sekä Finnish Hockey Mafialle jonka Antero Mertarantaa lainaava ‘Taivas Varjele’ –kappale on iso osa suomalaista MM-kiekkohistoriaa.

🔥 DJ ORION - www.facebook.com/orionfin

Mm. Ylex:n taajuuksilta tuttu DJ Orion on toiminut yhtenä elektronisen musiikin edelläkävijöistä jo vuosien ajan ja hänen viikoittainen radio-show tavoittaa kymmeniä, ellei jopa satoja tuhansia kuulijoita.

🔥 ALORA & SENII - www.facebook.com/aloraandsenii

Alora & Senii on vuodesta 2012 yhdessä toiminut Dj/Tuottaja duo. Modernista Tropical Housesta vaikutteita ammentava kaksikko on tuottanut radiotaajuuksia valloittaneita kappaleita sekä tanssittanut juhlakansaa mm. Weekend Festivalilla.

https://www.facebook.com/events/505036493326169/

Favorites 1