Broiler Room: Atonement

  From until   www.facebook.com/…/345238442701716  
PTNKY

Robert Österlund kieriskelee tuskaisena haudassaan. Alaluokkaisten kutsujen palvominen jatkuu, ja rangaistuksen välttämiseksi yleismaailmallisen Liiton on ryhdyttävä jälleen sivistyksellisiin velvoitteisiinsa. Yössä kulkevat sielut eivät ole täysin kuolleita, ja tästä syystä näille kavaltajille, pettureille, pettäjille ja solvaajille tarjotaan viimeinen sovituksen mahdollisuus housen, teknon ja diskon muodossa. Kansalaiset ovat lämpimästi tervetulleita PTNKY:n elektroniseen peseytymisriittiin, jossa tätä seuraava rituaalinomainen katharsis on vääjäämättömyys.

KY-talon kellari muuntautuu jälleen kerran Eedenin puutarhaa muistuttavaksi maanpäälliseksi paratiisiksi, jossa hedelmät eivät ole kiellettyjä ja käärmeet otetaan kevein sydämin vastaan. PTNKY kehottaa kansaa kunnioittamaan sille asetettua hyvittämisen lopullista etuoikeutta äärimmäisellä viihtymisellä. Liiton mahdollistama sovituksen uusi aikakausi on käsillä.


Tickets: https://bailataan.fi/events/f742b47c-b3ea-452e-8d5e-f975d2cf6c9c?fbclid=IwAR2k8h80kOeZxBZ3cDVGl1GqwAOVv-aKC5Fc9-EEDc875DRaCuD0IhZL2n8

6€ Entry only
8€ Entry + 2 drinks
14€ Entry + 4 drinks
Time: 20.00 - 6.00

You can bring your own beverages as well, but please NO GLASS BOTTLES.

Entry includes free broiler, as always! 20.00-22.00 there will be free booze.

Tickets are sold online and some at the door. Remember, CASH IS KING.
DJ LINEUP


Erä-Mara (PTNKY)

Erä-Maran ainutlaatuinen dj-debyytti iskee kovempaa kuin tunturien kylmäävin viima. Arktisen hysterian uuvuttama vaeltaja on imenyt itsensä täyteen yhden tähden jallupullon lämpöä tulevaa koitosta varten. Hulluuden, juoppouden ja melankolisen sävelen tilalle tulee hetkellisesti etelän lämpö ja kevyt kamarimusiikki.Latex (PTNKY)

Latexin saunavuorolla lauteilla istuu lihaksikkaita miehiä nahkapefleteillä, kiukaasta kuuluu epämääräisen hypnoottista porinaa eikä valoja ole. Astuhan sisään, kyllä tänne väliin aina yksi mahtuu.Janne Karjalainen (Entropy)

PTNKY:n vierailevana tähtenä on tällä kertaa Janne Karjalainen, alan miehenä tunnettu levyseppä, jonka sulosoinnut antavat herrasväen tanssin tarpeelle tyydytystä ennen keskiyötä. Tanssilattia tulee elämään säkenöivästä voimasta Sovituksen alkumetreillä.DJ Ratzinger (PTNKY)

DJ Ratzinger on kotiutunut lähetykseltään pimeyden sydämestä. Huuruisen käännyttämisen ohessa paikallinen kulttuuri tarjosi rytmikästä tanssimusiikkia, jota Jumalan Rottweiler on tulella ja raivolla syöksevä lastensa niskaan. Tässä Jumalan teatterissa maaginen noitarumpu soi isosti ja kovaa, saaden kuulijansa eläimillisimpien ja primitiivisimpien aistiensa lumoon. Ratzingerin sanoin: “Myös uskovaiset tavoittelevat pakanalaumojen humalaa.”RABBI (PTNKY)

Sapatti on ohi ja on aika palata töihin. Pyhän miehen taakka on painanut Rabbia jo pidemmän aikaa johtuen mauttomien ilveilijöiden viimeaikaisista riemuvoitoista. Talmudin sivuja on revitty opettajan silmien edessä ja itkumuuri on häväisty pilkkaajien toimesta. Henkisen johtajan surutyö on kirvoittanut psalmitolkulla uusia diskobangereitä, joita tämä saarnaaja aikoo latoa niille, jotka eivät ole vielä toistaan poskeaan kääntäneet.von Sampo (PTNKY)

Rappioitunut, häikäilemätön, mätä. Oli kyse sitten hienostopiirin illalliskutsuista, hämärästä opiumluolasta tai satamakaupungin porttolasta, von Sampo on tunnettu vieras. Elämänjanollaan itsensä turmellut rietostelija täyttää tanssilattian vastustamattomilla kiusauksilla, saaden kilteimmänkin koulutytön sokaisemaan mielensä moraalittomilla ajatuksilla ja mitä syntisimmillä haluilla.Ryky x Krypta (PTNKY)

Hautuumaan lähteeltä, Kryptan katakombista uhkuu turmion sävel. Sävel, joka nostattaa ympärille haudattujen vainajien viimeisten hetkien kuolonkorinan yhteiseksi sinfoniaksi, jonka piinaava harmonia pyyhkii kaiken muun tieltään. Kaiken, paitsi tietoisuuden siitä, että pian kärsimystä tai mitään muutakaan ei enää ole. Samaan aikaan syvältä viemäristä, Rykyn olohuoneesta kantautuu uhkaava rummutus. Rummutus, jolla tuhatpäisiä armeijoita on marssitettu sotiin kautta aikain. Sellainen, joka jokaisella lyönnillään kertoo, että elämää on vähän vähemmän jäljellä. Jumala armahtaa, Ryky ja Krypta ei.

https://www.facebook.com/events/345238442701716/