RinneRadio, MC Koo & Serot ♫ Fiktio UntzPlugged

  From until   www.facebook.com/…/2245710682380972  
Kimmel

Hyvät hyssykät! Nyt kuuluu Joensuusta kummia, nimittäin RinneRadio, MC KOO sekä techno-bändi Serot eli peräti kolme live-artistia saapuvat Joensuun Kimmeliin lauantaina lokakuun 20. päivä! Live-artistien lisäksi tapahtumassa soittaa kahdella stagella useita paikallisia DJ'tä, joiden musiikkityylit vaihtelevat Live-puolen kevyestä jazz-saundista Cubana-puolen house-musiikkiin, drum and bassiin ja jopa technoon ja tranceen.

Luvassa on siis äärettömän mielenkiintoinen ja näillä leveysasteilla myös harvinainen kattaus elävää musiikkia ja levylautasilta soitettua musiikkia!

RinneRadio, MC Koo & Serot ♫ Fiktio UntzPlugged
Ravintola Kimmelissä lauantaina 20.10.2018

◉ LIVE STAGE ◉
RinneRadio ♫ MC KOO ♫ Serot ♫ Hitdogi ♫ Dj Aleksi Myllykoski

◉ Cubana stage ◉
Dj Terva (Bassoradio) & Fiktio Dj's

RinneRadio, MC Koo & Serot ♫ Fiktio UntzPlugged
Lauantaina 20.10.2018
Ravintola Kimmel
Klo 22-04
Liput: 8 euroa

Tapahtuman järjestävät yhdessä Joensuulainen elektronisen musiikin yhdistys Fiktio sekä Ravintola Kimmel. Ravintolan isompi sali eli Live-puoli on varattu parhaimpaan aikaan live-esiintyjille, kuten legendaariselle, upeaa musiikkia tuottavalle ja esittävälle Tapani Rinteen RinneRadiolle sekä upealle suomalaiselle räp-artistille, MC Koo:lle. Live-esiintymisten sarjan täydentää erittäin mielenkiintoinen helsinkiläinen yhtye, vuosi vuodelta isomman kiinnostuksen kohteeksi noussut Serot, joka soittaa livenä setin house- ja techno-musiikkia rumpujen sekä muiden instrumenttien kera.

Tapahtuman toinen puoli eli Cubana on taasen varattu erilaisille dj-musiikin alagenreille, jotka voivat illan aikana vaihdella aina deep housesta tranceen, technoon ja chill outiin ja lähes kaikkeen siltä väliltä. Illan punainen lanka on musiikin mukaansa vievä rytmi ja tanssin ilo. Musiikkia soittavat paikalliset, joensuulaiset dj:t, vaikkakin Cubana stagea on tähdittämässä myös Bassoradiolla ohjelmaansa pitävä Dj Terva.

RinneRadio, MC Koo & Serot ♫ Fiktio UntzPlugged
Lauantaina 20.10.2018
Ravintola Kimmel
Klo 22-04
Liput: 8 euroa

UntzUntzPlugged !

https://www.facebook.com/events/2245710682380972/