The Boys Doin' It

  From until   www.facebook.com/…/653859488348275  
Twenty One

Circuit de danse tropicale avec Jese, Pataässä et Herman Prime. Tutte le città, tutti gli stili. Helsinki, Turku, Tampere, Lahti & Jyväskylä. Disco, acid, cosmic, afro, deep, bongo, tribal, dream, new age, balearic. Masters in the mix, fire in the city. Dance party non-stop.

Sisäänpääsy 5€

12.10. Torvi, Lahti
19.10. Twenty One, Tampere
02.11. Ilokivi, Jyväskylä
TBC Helsinki
TBC Turku

DJ Jese

Nuori konossööri kantaa mukanaan raskasta taakkaa. Kiertueella kulkee 10-kiloinen rotary-mikseri "Taula" ja double-decker -levylaukku täynnä ajatonta ja funktionaalista tanssinlätkettä joka toimii yhtä varmasti kuin polttomoottori. Jese arvioi yhtä tarkasti niin pizzat kuin 12" singlet. Jesen Ilokivi Dance Night on keskisuomalaisen tanssimusiikkiviihtymisen uusi peruspilari.

Pataässä

Pitkän uran nokkelan housen parissa tehnyt Mission Impossible -mies ei ehkä ole poika enää, mutta hänen kanssa juhliessa on lapsellisen hauskaa. Patiksen uusin julkaisu Private Browsing EP on internetiltä maistuva lo-fi house -aperatiivi, jonka kanssa surffaillessa nälkä kasvaa. Hän lupaa kiertueelle herkkää latausta, scifiä ja rumpukoneita.

Herman Prime

Pohjolan trooppisen tuulahduksen, Maajo-yhtyeen primus motor, Herman on afro-baleaarisen musiikin suurvisiiri. Etelä-afrikkalainen disco tai italialainen house lämmittää palelevia varpaita Siperian tuulen alkaessa puhaltaa. Maajo on vähemmän kotihärmässä kuultu kokoonpano, jolta on tulossa uusia julkaisuja vielä tänä vuonna kolmella eurooppalaisella levy-yhtiöllä.

https://www.facebook.com/events/653859488348275/