Sessions - Volume 5

  From until   www.facebook.com/…/2199542483651776  
Twenty One

It is time... for some Sessions.

Sessions tuo lokakuussa 2018 Tampereelle Twenty Oneen jälleen mitä mielenkiintoisimman kattauksen suomalaisia elektronisen musiikin artisteja. Lokakuun Sessioilla dekkien takana kuullaan helsinkiläiset artistit Genki, Korento ja Hitdogi sekä tamperelaiset Wobase ja Francis23.

◉ ◉ Sessions - Volume 5 ◉ ◉

Perjantaina 12.10.2018 @ Twenty One

★★ MAIN ROOM ★★

► Dj Genki // https://www.mixcloud.com/djgenki
► Korento / Sinsonic Rec. //
► Hitdogi //
► Wobase //
► Francis23 // https://www.mixcloud.com/Francis23

Visuals & Arts by Hexagon

★ Terrace: Sukelluskerho w/ PDLC & Elli ★

► PDLC //
► ELLI //

◉ INFORMATION ◉

► Date: Friday 12th of October
► Location: Twenty One, Puutarhakatu 21, Tampere
► Hours: 22.00-04.00
► Age limit K20
► Tickets: 7€ + Service fee 3€

◉ BIOS & INFO ◉

Sessions - Volume 5 koukkaa techno-musiikin psykedeelisempään tyylisuuntaan, kun Twenty Onen dj boothiin astelee Helsingistä dj Genki ja dj Korento. Technon lisäksi erittäin tiukkaa tech house -menoa iltaan tuovat Helsingistä Hitdogi sekä Tampereelta Wobase. Illan avaa Sessionsin oma Francis23.

Musiikillisesti ilta kehittyy deepimmästä housesta ja technosta tiukkaan, gruuvaavaan tech houseen ja siitä lopulta zenon- ja proge psytrance-vaikutteiseen technoon. Luvassa siis erittäin harvinaislaatuista saundia ja mielenkiintoisia artisteja.

★ Dj Genki ★

Helsingin skenestä lähtöisin oleva Dj Genki a.k.a. Tuomas Leppilampi on todella monipuolinen ja laajan musiikkimaun dj, joka on aloittanut dj-uransa jo 1990-luvun puolivälissä. Vuodet ovat tuoneet mielettömän levykirjaston useista eri musagenreistä. Soittamikseen tyylilajeiksi Genki listaa omien sanojensa mukaan mm. drum 'n' bassin, breaksin, dubstepin, acid crunkin, psytrancen sekä technon "muiden korkea-oktaanisten tyylien lisäksi". Sessions-klubilla näistä kaikista saamme siis hyvin zenon-vaikutteista technoa!

>> <<

★ Korento / Sinsonic Rec. ★

Erityisesti psytrance-skenestä tuttu Jenni Korento eli Korento on helsinkiläisen Aura-kollektiivin kasvatteja. Sinsonic Recordsin Suomen label dj soittaa myös silloin tällöin kysyttäessä technoa. Toki huomattavasti harvemmin, joten lokakuun Sessionseilla on siis tältäkin osin erittäin harvinaista herkkua luvassa.

Vahvasti psytrancen saundimaailmasta myös technonsa ammentava Korento soittaa hyvin gruuvaavaa technoa, jossa voi huomata paljon yhtymäkohtia progressiiviseen psytranceen.

>> <<

★ Hitdogi ★

Joensuulaisen elektronisen musiikin yhdistyksen Fiktio ry:n kasvatti Hitdogi eli Veeti Eronen vaikuttaa nykyään Helsingin suunnalla. Erityisen hyvin drum 'n' bassin ja tech housen hallitseva Hitdogi soittaa Sessions-klubilla lokakuussa erityiskattauksen jälkimmäisenä mainittua. Jäätävän kovat biisiselektiot yhdistettynä todella taitavaan miksaukseen luovat joka kerta Hitdogin seteistä erityislaatuisia ja saavat tanssilattian aivan tulikuumaksi. rRuff!

>> <<

★ Wobase ★

Tamperelaisessa Techtonic-kollektiivissa vaikuttava Wobase a.k.a. Niko Palomäki on lyhyessä ajassa tehnyt itsensä erittäin hyvin tunnetuksi Tampereen house- ja techno-skenessä. Wobase myös tuottaa itse technoa ja onkin yksi mielenkiintoisimmista tamperelaisista nuoremman polven dj'stä. Wobasen debyytti Sessions-klubilla tulee olemaan statement, joka kannattaa kuulla.

>> <<

★ Francis23 ★

Sessions-illan avaa klubin resident-dj'n ominaisuudessa deepillä house- ja techno-setillä Francis23. Tampereen yöelämässä neljän vuoden ajan enemmän tai vähemmän vaikuttanut Franco on monipuolinen dj, joka tunnetaan niin house-, techno- kuin psytrance-skenessäkin, mutta jonka ehkä ominta saundia sitten kuitenkin on deep house ja deep techno.

>> <<

★ TERRACE with PDLC & Elli ★

Twenty Onen alakerran lisäksi Sessions ottaa haltuunsa myös klubin yläkerran. *Terracen* musiikillisesta annista vastaavat Jyväskylästä Tampereelle kotiutuneet, jyväskyläläisestä Aamu-kollektiivista lähtöisin olevat dj't PDLC ja Elli. Deep house ja deep techno tuovat mukavaa vastapainoa alakerran saundille ja luovat miellyttävän ympäristön vaikkapa nautiskella yksi drinkki hyvässä seurassa...

◉ INFORMATION ◉

► Date: Friday 12th of October
► Location: Twenty One, Puutarhakatu 21, Tampere
► Hours: 22.00-04.00
► Age limit K20
► Tickets: 7€ + Service fee 3€

◉ Sessions. Brings. Progression. ◉

https://www.facebook.com/events/2199542483651776/