La 22.9. WHITE PARTY - Nummelan hulluimmat hohtavat bileet!

  From until   www.facebook.com/…/2139077532770062  
Club Amigos

LA 22.9. WHITE PARTY - Nummelan hulluimmat hohtavat bileet!

Lauantaina 22.9. juhlitaan Nummelan Club Amigosissa ennennäkemättömät WHITE PARTY - hohtavat bileet! Juonena on tietenkin pukeutua valkoisee, juhlia ja hohtaa pimeässä UV-valojen alla!

Lava lastataan täyteen upeita valoja ja tekniikkaa sekä koristellaan valkoiseen sävyyn esiintyjiä myöten. Jaossa lisäksi juhlijoille satoja valotikkuja ja tottakai dj:t tarjoilee ne parhaat musat sopivaan sekoiluun!

★ DJ LINE-UP ★
INGLORIOUS BASSTERDS
TONY PUERTO
TOMMY DEEM

Lauteilla nähdään ympäri suomen musavalinnoillaan ihastuttaneet Inglorious Bassterds, Tommy Deem sekä Tony Puerto jotka takovat kaikki kovimmat tanssihitit ilmoille. Inglorious Bassterds on kiertänyt viime vuodet Suomen suurimmista klubitapahtumista aina festarilavoille asti ja elektronisen musiikin monitaituri Tony Puerto on rokannut huikean määrän kovia bileitä jopa Berliinissä saakka. Tommy Deem on tunnettua taikuri soittimien takana, joka rokkaa pippalot kuin pippalot. Tällä tiimillä jätkät leipovat yhdessä kajareihin kaikki kovimmat bilebiisit genreihin tuijottelematta niin että tanssilattialla riittää tungosta aamuun asti.

Laita nyt lauantai 22.9 heti kalenteriin isolla ylös, valkoista päälle ja tule kanssamme juhlimaan!

VOITA WHITE-VIP

★ Hoida VIP-PAKETTI bileisiin? ★ Jos kiinnostaa maukas VIP-PAKETI sinulle + 5 ystävällesi, niin osallistu kutsukilpailuun. Jaossa nopeimmille osallistujille myös ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY ja YLLÄTYSLAHJA!

► VIP-PAKETTI: Kutsu vähintään 30 ystävääsi FB-tapahtumaan, ja kommentoi seinälle ”WHITE + montako kutsuit”. Kaikkien tämän tehneen kesken arvotaan palkinto, jossa voit voittaa illaksi oman pöydän sisäänpääsyineen ja vähän ylläriä sinulle ja viidelle kaverillesi.

► ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY (10 nopeinta): Kutsu vähintään 100 ystävääsi FB-tapahtumaan, ja kommentoi seinälle ”WHITE + montako kutsuit”. KYMMENEN nopeinta voittaa suoraan itselleen ilmaisen sisäänpääsyn bileisiin ja osallistuu automaattisesti myös VIP-PAKETIN arvontaan.

https://www.facebook.com/events/2139077532770062/