EXPO: Tero Männikkö + Erkko & Harvest

  From until   www.facebook.com/…/305212186899544  
Väinö Kallio

EXPO saa perjantaina 17. elokuuta kunniavieraakseen Tero Männikön, joka tunnetaan alati tyylikkäänä ja asiantuntevana italodisko-spesialistina. Taitava DJ ja verraton levyjen keräilijä on keikkaillut kotimaan ohella alan tapahtumissa ulkomailla ja esiintyy myös tuoreessa Italo Disco Legacy -dokumentissa. Illan isännät Erkko & Harvest täydentävät kattausta monipuolisilla disco-, new wave-, indie- ja pop-valinnoillaan. Tervetuloa!

EXPO – Väinö Kallio, Hämeentie 11 (3. krs). Joka perjantai. Ikäraja 21 vuotta. Liput 6e.

17.8. Tero Männikkö + Erkko & Harvest

EXPO on uusi viikoittainen klubi-ilta, joka valtaa historialliseen art deco -rakennukseen avautuneen Väinö Kallion joka perjantai. Muun muassa Siltasesta, Nollasta, Redrumista ja Tavastialta tutut Erkko ja Harvest vieraineen valikoivat laatulevyjä klassikoista tuoreisiin helmiin ja harvinaisempiin löytöihin, discosta eri genreihin vapaamuotoisesti polveillen. Illat jatkuvat aina aamuneljään saakka ja alkavat klo 22 tai poikkeustapauksissa myöhemmin.

Väinö Kallio on huhtikuussa avautunut tapahtumatila ja illanviettopaikka, jossa on tanssimiseen ja seurusteluun sopivia tiloja salista kabinetteihin kahdessa kerroksessa. Yrjönkadun uimahallin piirtäneen Väinö Vähäkallion suunnittelema, vuonna 1928 rakennettu entinen Elannon pääkonttori edustaa näyttävää art deco -arkkitehtuuria. Art deco on pääasiassa ensimmäisen ja toisen maailmansodan välissä esiintynyt tyyli koristetaiteissa, josta se levisi arkkitehtuuriin, muotoiluun, muotiin ja kuvataiteisiin. Sana juontuu Pariisissa 1925 järjestetystä taideteollisuusnäyttelystä Exposition Internationale des Arts Décoratifs et Industriels Modernes.

https://vainokallio.fi/

https://www.facebook.com/events/305212186899544/