Pure Black: UK House showcase w/ Rothstein (UK)

  From until   www.facebook.com/…/458832444595666  
Femma

Pure Black palaa tositoimiin 29.9.2018 ja neljättä kertaa Club Femmaan tuoden keski Englannista erittäin kovan underground house / UK House artistin ekaa kertaa Suomeen. Tätä erikoista iltaa varten olemme keränneet perätin 9 kovaa artistia esiintymään! Pure Black ei tietenkään unohda Technon ystäviä, vaan sitä varten avaamme myös ‘Darkroomin’ jossa sitten kuullaan tuttuun tapaan tumman puhuvampaa musiikia.

Illan vieraaksi saapuu mistäpä muualtakaan kun Briteiltä ‘Rothstein’. Tämä herra on soittanut jo yli vuosikymmenen ja nähty ympäri maailmaa isoimmissa clubeilla ja festivaaleilla esiintymässä kuten: Chapter XI Festival, Sankeys, Egg London, Mint Festival sekä lukuisia Ibiza esiintymisiä. ‘Rothstein’ toimii tällä hetkellä yhtenä veturina isossa ‘The Portal’ konseptissa joka on järjestänyt iltoja isoimpien House labeleiden kanssa mm. Englannissa ja Ibizalla kuten esimerkiksi supersuositussa ‘Amnesia’ clubilla. Julkaisuja Rothsteinilla on ollut mm. Steve Lawlerin ViVa Music:llä. Ja hänen tuotantoaan on supportanut mm. Latmun, Robert James, Mihalis Safras.
Illan kotimaisina artisteina nähdään Pure Blackin oma Ozzy Sahin, erinomaisesta Tech House ja percussio täytteisestä House soundista tuttu Amourtech, sekä aikaisemmista Pure Black bileistä tutut Deloop, Toni Stolt ja Just Mike.
Dark roomissa mennään Rami Colom:n, Nico Noana:n ja Henric:n voimin.

:::::::::::::::::: MAIN ROOM :::::::::::::::::::::

Rothstein
Ozzy Sahin
Deloop
Amourtech
Toni Stolt
JustMike

:::::::::::::::::: DARK ROOM ::::::::::::::::::::

Rami Colom
Nico Noana
Hénric
+Guest Friends

In cooperation with:
The Portal
https://www.facebook.com/PortalBirmingham/

Sponsored by:
Sound Platinum Deejays
Ticket: TBA

https://www.facebook.com/events/458832444595666/