YOGA UG | teknoo ja joogaa

  From until   www.facebook.com/…/288454251914606  
Merikerho

YOGA UG - sessiot järjestetään jälleen Merikerholla elokuun pimenevässä perjantai-illassa!

17.8 perjantaina täyttyy Merikerhon klubitila jälleen lempeen hikisestä kehotrippailusta, sekä DJ Eikain samettisista bassosoundeista.

Paikka: Merikerho, Sörnäisten rantabulevardilla

Aika: 17.30-19.30

Kurssin hinta:

30 e / normilippu
20 e / opiskelijat, työttömät, eläkeläiset

Paikkoja rajoitettu määrä, varaa omasi:

[email protected]

Varaa mukaan oma matto, tilasta löytyy lämmittävät viltit.



YOGA UG:n kehonhuoltokokonaisuus koostuu hathajoogan, flown,yin-joogan, pilateksen ja release-tekniikan helmistä ja nivoutuu yhdeksi kokonaisvaltaiseksi kehomatkaksi. Sessio on noin kaksi tuntinen, jonka äänimaisemista vastaa DJ Eikai tunnelmallisin konemusa soundein.

——

Katja-Maria ”Katti Meu” Taavitsainen on tanssija, koreografi ja muusikko. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen linjalta 2010 ja tehnyt sen jälkeen töitä tanssijana, koreografina, esiintyjänä ja opettajana niin tanssin kuin musiikinkin parissa Suomessa ja Euroopassa. Joogaa ja eri kehonhuoltomenetelmiä hän on opiskellut Berliinissä, Singaporessa sekä Balilla. Hän on valmistunut ilmajoogaopettajaksi Koh Phanganilla, Ulu Yoga (RYT), keväällä 2018. Nyt hän tekee täysipäiväisesti debyyttialbumiaan sekä ohjaa oman liikemetodinsa pohjalta erilaisia workshoppeja Suomessa ja maailmalla.

FB-sivut: https://m.facebook.com/kattimeu/

DJ Eikai eli Elisa Kaivanto on helsinkiläinen DJ ja tuottaja, joka on enimmäkseen vaikuttanut UG-rintamalla. Hänen musiikillinen selektio koostuu pääsääntöisesti dubiteknon pehmeistä ja syvistä äänimaisemista tummanpuhuviin ja jykevin bassoihin. Viime aikoina Eikai on soittanut lähinnä aamuvarhaisia rankahkoja UG-settejä, mutta tässä kokonaisuudessa luvassa on mieltä ja kroppaa helliviä dubisoundeja ja samettisia bassolinjoja.

FB-sivut: https://www.facebook.com/djeikai/



Sydämellisesti tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/288454251914606/