Electric Festival 2019

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/1980766598810726  
Kaapelitehdas, Helsinki   Show map

ELECTRIC FESTIVAL - VAPPU 2019

Suomen suurin elektroniseen musiikkiin keskittynyt tapahtuma, Electric Festival kerää tuhannet iloiset ihmiset Helsingin Kaapelitehtaalla juhlistamaan vappua tiistaina sekä keskiviikkona 30.4.-1.5.2019.

Kaksipäiväisen festivaalin ohjelmisto on nyt valmis ja päätähtinä nähdään maailman menestyneimpiä DJ-artisteja kuten 20-vuotista uraansa juhlistava Cosmic Gate, maailman tunnetuimpiin trance-tähtiin kuuluvat legendat Markus Schulz, Menno De Jong, M.I.K.E. PUSH, Omnia, Rank 1, Richard Durand, kotimaiset suosikit Lumïsade, Super 8 & Tab, Tempo Giusto, Tom Fall sekä monta muuta kivenkovaa artistia.

Tapahtuman ennakkoliput ovat nyt myynnissä Lippu.fi:ssä, hinnat alkaen 59€ + toimituskulut. Nyt myynnissä myös erikoishintainen 'Ryhmälippu' 5-10 hengelle. Kerää ystävät kasaan ja säästä jopa 30% lippujen kokonaishinnasta!
Electric Festival on vapun kiistaton kohokohta. Hanki lippusi heti!

► ESIINTYJÄT / FULL LINE-UP:

COSMIC GATE (DE)
MARKUS SCHULZ (USA)
MENNO DE JONG (NL)
M.I.K.E PUSH (NL)
OMNIA (UA)
RANK1 (NL)
RICHARD DURAND (NL)
LUMÏSADE (FI)
SUPER8 & TAB (FI)
TEMPO GIUSTO (FI)
TOM FALL (FI)
CHRISTIAN ARCTICA (FI)
HOUSEMOTION (FI)
MILLA LEHTO (FI)
MOVEMENT MACHINA (FI)
SIQU (FI)

► LINE-UP PER DAY

Tiistai / Tuesday 30.4.2019

COSMIC GATE (DE)
MENNO DE JONG (NL)
RANK1 (NL)
RICHARD DURAND (NL)
LUMÏSADE (FI)
CHRISTIAN ARCTICA (FI)
HOUSEMOTION (FI)
MOVEMENT MACHINA (FI)

Keskiviikko / Wednesday 1.5.2019

MARKUS SCHULZ (USA)
M.I.K.E PUSH (NL)
OMNIA (UA)
SUPER8 & TAB (FI)
TEMPO GIUSTO (FI)
TOM FALL (FI)
MILLA LEHTO (FI)
SIQU (FI)

► LIPUNMYYNTI / TICKET SALES
Ennakkolippuja myy vain www.lippu.fi
https://www.lippu.fi/electricfestival

► TAPAHTUMAPAIKKA / VENUE
Helsingin Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki

► TAPAHTUMA-AIKA / SHOW TIME
30.4. - 1.5.2019 (2 päivää / 2 days)
Ti & Ke20:00 – 05:00 Tue & Wed

► IKÄRÄJA / AGE LIMIT
Festivaalin ikäraja on 18 vuotta. / Age limit is 18+

GET READY!

Electric Festival 2019 on musiikillisesti ja visuaalisesti samaa genreä kuin taustalla olevan tuotantoteamin aiemmin tuottamat Armin Only, Colors Events, Winter Wonderland, Summer Sound Festival sekä Electric Festival 2017 & 2018. Rakennamme Helsingin Kaapelitehtaalle tyylikkään elektroniseen musiikkiin keskittyvän tapahtuman. Haluamme nähdä muutaman vuoden tauon jälkeen kädet ilmassa ja kuulla musiikin pauhaavan nimenomaan legendaarisella Kaapelitehtaalla.

Kaapelitehtaan sijainti on ainutlaatuinen, niin läheltä kuin kaukaa tuleville festivaalivieraille. Metro pysähtyy Ruoholahden asemalla, josta on 600 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Raitiovaunu: 8 (pysäkki Kaapelitehdas) pysähtyy suoraan Kaapelitehtaan vieressä. Kaapelitehtaan ympäristössä on runsaasti pysäköintipaikkoja joista löydät lisää tietoa: https://www.kaapelitehdas.fi/yhteystiedot

► PÄIVÄLIPPU / ONE DAY TICKET

Päivälippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn lipun osoittamana päivämääränä/päivämäärillä. Päivälippua ei vaihdeta rannekkeeseen.

One day ticket entitles you to one entry on the date / dates indicated by the ticket. We do not change the day ticket to wristband.

ENNAKKOMYYNTI / ADVANCE
59€ + Toim.kulut / booking fees (Ovelta / door 75€)

► 2 PÄIVÄN -LIPPU / 2 DAYS -TICKET (kahden päivän lippu / two days ticket)
Kahden päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään tapahtuman aikana.

Two days ticket is changed to a wristband at the door that entitles back and forth from within and out during the event.

ENNAKKOMYYNTI / ADVANCE
69€ + Toim.kulut / booking fees (Ovelta / door 100€)

► PREMIUM -LIPPU / TICKET (yhden tai kahden päivän lippu / one or two days ticket)
Yhden tai kahden päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään tapahtuman aikana.

One / two days ticket is changed to a wristband at the door that entitles back and forth from within and out during the event.

► 1 päivän PREMIUM lippu / 1 day PREMIUM Ticket

ENNAKKOMYYNTI / ADVANCE
69€ + Toim.kulut / booking fees (Ovelta / door 90€)

► 2 päivän PREMIUM lippu / 2 days PREMIUM ticket

ENNAKKOMYYNTI / ADVANCE
79€ + Toim.kulut / booking fees (Ovelta / door 115€)

Premium -lippu sisältää / Premium -ticket includes
Oma WC-alue / Own toilet area.
Pääsy Premium-alueelle / Access to the Premium area.
Oma Premium -ranneke kulunvalvontaan / Own Premium wristband for access control.
- Edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään tapahtuman aikana / Entitles back and forth from within and out during the event.

Varaa mukaasi käteistä, näin nopeutat asiointia myyntipisteissämme. Tapahtumassa ei ole OTTO –automaattia. Yleisillä maksu/luottokorteilla maksaminen onnistuu tapahtumassa.

Take your cash advance, so you can speed up your sales at the event. There are no ATM on the event area. Payment by all common payment/credit cards are successful at the event.

► IKÄRÄJA / AGE LIMIT

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumaan pääsy edellyttää 18 vuoden ikää, sekä kuvallista henkilöllisyystodistusta (esim. ajokortti tai passi). Tapahtuman ovet aukeavat kello 20:00 ja tapahtuma päättyy kello 05:00.

The age limit of the festival is 18+ years. Access to our event is requires 18 years of age and over. Remember to take your ID with you (eg, driver's license or passport). The doors of the event open at 20:00 and the event ends at 05:00.

► LIIKENNEYHTEYDET / TRANSPORT CONNECETIONS

Ruuhkien välttämiseksi toivomme, että festivaalivieraat käyttäisivät julkisia liikennevälineitä jos mahdollista. Kaapelitehtaan sijainti on ainutlaatuinen, niin läheltä kuin kaukaa tuleville festivaalivieraille. Metro pysähtyy Ruoholahden asemalla, josta on 600 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Raitiovaunu: 8 (pysäkki Kaapelitehdas) pysähtyy suoraan Kaapelitehtaan vieressä. Kaapelitehtaan ympäristössä on runsaasti pysäköintipaikkoja joista löydät lisää tietoa: https://www.kaapelitehdas.fi/yhteystiedot

The location of the Kaapelitehdas (Cable Factory) is unique and easy to arrive. Metro stops at Ruoholahti station, which is 600 meters walk to the Kaapelitehdas. Tram: 8 (stop Kaapelitehdas) stops right next to Kaapelitehdas. There are plenty of parking spaces around the Kaapelitehdas and for more information: https://www.kaapelitehdas.fi/en/contact

Taxi: Taxis are allowed to drive right up to the entrance.

► SAAPUMINEN JA POISTUMINEN / ENTERING AND LEAVING

Sisäänkäynti alueelle tapahtuu Kaapelitehtaan merenpuoleisen pääsisäänkäynnin puolelta. Pääsyliput vaihdetaan ovella rannekkeeseen mikäli ostettu lippu oikeuttaa siihen. Eteispalvelumaksu ei ole pakollinen mutta peritään narikassa mikäli sinulla on laukkuja / vaatteita jotka täytyy jättää narikkaan. Palvelun hinta on 5€ . Portilla on turvatarkastukset. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä.

The entrance to the area is located at the main entrance of the Kaapelitahdas (sea side). The tickets will be exchanged at the door to the wristband if the ticket purchased entitles you. Cloakroom service is available on the entrance if you need to use it for the bags / clothes etc. The price of service is 5€. The port has security checks. Importing glass, sharp or otherwise dangerous objects, illegal substances and alcohol into the area is prohibited. The Security personnel of the event have the right to refuse access to a person who has been intoxicated or threatened.

► JUOMA / DRINKS

Festivaalialueella on anniskelua, joten omia juomia ei voi tuoda tapahtuma-alueelle. Alueelle ei saa tuoda minkäänlaisia pulloja tai tölkkejä, ei myöskään muovisia.

The festival area has bar so your own drinks can not be brought to the event area. There must be no bottles or cans of any kind, not plastic, either.

► VALOKUVAUS / PHOTOGRAPHY

Kännykkäkämerat on sallittu, ja kuvien ja videoiden lataaminen internetiin on sallittua! Järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat tapahtumassa kielletty.

Cell phones are allowed, and downloading pictures and videos online is allowed! System cameras and video camera are prohibited.

► LIIKUNTARAJOITTEISET / DISABLED PEOPLE

Pääovella on luiska, jonka kautta pääset esim. Kaapelin kauppaan/Infoon, ravintolaan, Merikaapelihalliin, Puristamoon ja C-rappuun. Myös museoiden ovella on luiska. Pannuhalliin ja Turbiinisaliin pääsee esteettömästi suoraan sisäpihalta. Kulku Valssaamoon ja Zodiakiin onnistuu B-portaan hissillä. Tapahtumien tuottajat vastaavat pyörätuolipaikoista ja sisääntuloreiteistä.

Accessibility:
There is a ramp at the main entrance providing access to, for example, Cable Factory shop / Info, Merikaapelihalli, the restaurant, Puristamo and staircase C. Another ramp is also located at the door to the museums. Pannuhalli and Turbiinisali can be accessed without impediment from outdoors. Valssaamo and Zodiak can be accessed by wheelchair using the elevator in staircase B. The event producers are responsible for accessibility with a wheelchair as well as entrance routes.

► PÄÄSYLIPUT / TICKETS

Sinun tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu. Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Lippupisteestä, ollaksesi varma lipun aitoudesta. On sinun vastuullasi, että lippu on aito! Pääsylippu on tapahtumaan eikä artistin peruuttaminen ole syy lippujen tai osan hinnasta palautukselle. Artistien ja ohjelman esiintymisajat saattavat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Poistumisoikeuden sisältävät liput vaihdetaan portilla henkilökohtaiseen rannekkeeseen. Rannekkeen siirtäminen toiselle henkilölle ei ole sallittua. Rannekkeet on suunniteltu niin, että niitä ei voi irrottaa kädestä ilman niiden rikkoutumista. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa sisäänpääsyyn, joten huolehdi rannekkeestasi kunnolla.

Festivaalin lipunmyynti ja rannekkeenvaihto suljetaan joka päivä kello 04:00. Muistathan siis saapua paikalla ajoissa. Huomioithan, että festivaalin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen.

You must present a valid ticket at the entrance. Tickets have a unique code that entitles you to entry. Buy your ticket only from an official ticket vendor at Lippupalvelu, to be sure of the ticket's authenticity. It is your responsibility to have the ticket authentic! Tickets are for the festival, not for a specific artist show. Event set-times for the artists and programs may change without notice. The ticket is an event and the cancellation of the artist is not the reason for the ticket or part of the price for the refund.

YHTEYSTIEDOT

Festivaalikontakti: [email protected]

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin
We reserve all rights to program changes

Favorites 3