Terrace: ﹏ISLANDS

  From until   www.facebook.com/…/150088545864394  
Merikerho

ISLANDS ﹏﹏﹏⚓️ 29/6﹏﹏
A. Myllykoski + Mekaanikko

Välimerellis–itämerellistä mystiikkaa Merikerhon terassilla perjantaina 29.6. klo 18–24. Tule nauttimaan kesästä, pitkästä auringonlaskusta ja rentouttavasta musiikista. (Ns. kultainen hetki alkaa klo 21:29 ja auringonlasku päättyy iltahämärään klo 23:08.)

A. Myllykoski ja Mekaanikko tarjoilevat modernin kattauksen elektronista ja akustista musiikkia mm. tunnisteilla #balearic #exotica #ambient #downtempo #newage #postdisco #softjazz #berlinschool #vaporwave

Maistiaisia illan musiikista:
https://open.spotify.com/user/amyllykoski/playlist/1Bv5HxXMOU7qCSzWR3AYZs?si=l05lt-EvTWG8aamJzmmqQQ
https://open.spotify.com/user/mekaanikko/playlist/0JmMb70Nqd8TRKPaYZEThl?si=eymngHFBSkq-Cva8dZFypg

+ A. Myllykoski aloitti ammattimaisen DJ-uransa 90-luvun puolivälissä. Pitkä työhistoria musiikin parissa kuuluu levyvalinnoissa, jotka heijastavat musiikin syvemmän luonteen ymmärrystä. Keikkasetit ovat eklektisiä termin positiivisessa merkityksessä. Levyjen soittamisen ja omien klubi-iltojen pyörittämisen ohella Aleksi on tuottanut mm. Kuudes Aisti ja Funky Elephant -festivaaleja ja julkaissut omaa musiikkiaan.
http://www.laavaproduction.com
https://www.mixcloud.com/aleksimyllykoski
https://open.spotify.com/artist/aleksimyllykoski

+ DJ Mekaanikko on soittanut levyjä vuodesta 1994 alkaen. Hänen sydäntään lähellä on viihtyminen ja hyvä musiikki genrerajoista piittaamatta. Mekaanikko on aiemmin toiminut mm. Flow- ja Kuudes Aisti -festivaalien ohjelmaryhmän jäsenenä, Bassoradion juontajana ja UG-bilejärjestäjänä.


https://www.facebook.com/events/150088545864394/