Ilokivi Dance Night x Yläkaupungin Yö

  From until   www.facebook.com/…/212421809348256  
Ilokivi - OnStage

ILOKIVI DANCE NIGHT VIIHDYTTÄÄ YLÄKAUPUNGIN YÖSSÄ

Ilokiven yläkerrassa luvassa laaja katsaus elektronisen musiikin alagenreihin Jyväskyläkytköksen omaavien DJ:den toimesta. Tanssihousut jalkaan ja humpalle.

VAPAA PÄÄSY ALL NIGHT LONG

21.00-23.00 Montblanko & Air:do
23.00-01.00 Elli & PdLc
01.00-03.00 DJ Jese
03.00-04.00 Mauri Syrjälä (Live)

Montblanko & Air:do
Muun muassa Bassoradion taajuuksilla ja Kaikussa soittaneen tuottaja-DJ Montblankon tuotoksia voidaan kuulla esimerkiksi helsinkiläisen Thrdeyevsn-kollektiivin ja brittiläisen Brunswick Soundin kokoelmajulkaisuilla. Laadukkaista selektioistaan ja saumattomasta miksauksestaan tunnettu Air:do puolestaan on Jyväskyläläislähtöisen kulttuuriaktiivi Hannes Koukkulan DJ-alias. Levylaukut ovat pullollaan ja niistä ammennetaan koherentit lämmittelysetit sisältäen brittiläistä teknoa, perkussioita ja underground-bassomusiikkia.Elli & PdLc
Aamusta ja Jyväskylän underground touhuista tutut hahmot nitkuttelevat parituntisen b2b session.DJ Jese
DJ Jese on tuttu Ilokivi Dance Nightin taustalta sekä helsinkiläisestä Dept. -kollektiivista. DJ:nä hän on impulsiivinen tunnelman haistelija, joka ei usko liialliseen ennalta suunnitteluun vaan luottaa improvisaatioon ja omaan näkemykseensä kehittää tunnelmaa haluamaansa suuntaan. Musiikillisesti DJ Jese ei ole rajoittunut vaan tykkää seilailla genrestä toiseen arvaamattomasti, kuitenkin teknisesti taitavasti.


Mauri Syrjälä (Live)
Mauri Syrjälä on vasta hiljattain elektronisen musiikin saralla kunnostautunut helsinkiläinen tuottaja, joka on työstänyt raitojaan maan alla nyt parin vuoden ajan. Hänen rikkinäisen haikeassa musiikissaan vatsasta vääntävät bassolinjat ja vinoutuneet melodiat yhdistyvät koskettaviin äänimaisemiin ja raivoavan julmiin rytmeihin. Yläkaupungin Yössä nähtävä tunnin mittainen live-esiintyminen on Syrjälän ensimmäinen vanhassa kotikaupungissaan Jyväskylässä.


https://www.facebook.com/events/212421809348256/