Pussy eau de Club Presents New Generation

  From until   www.facebook.com/…/617211161956058  
Annankatu 10, FI-00120 Helsinki, Suomi

Pussy Eau De Club presents NEW GENERATION #3

Tänä vuonna 20-vuotta täyttävä Pussy eau de Club tekee tämän vuoden ensimmäiset bileensä uudessa venuessa, Ravintola Holvissa!
Illoissa tullaan tarjoamaan uusia tuulia, uusilla viboilla ja esittelemällä tuoreita dj´tä Suomiskenestä. Pussy klubin perjantait mennään DJ Hilla Liilan viboilla ja hänen tuomillaan vieraillaan.

Tässä illassa tarjoillaan todella loistava kattaus uusia DJ nimiä ja HÄVYTTÖMÄN hyvää musiikkia bilekansalle!

Yläkerrassa Loungessa iltaa aloittaa Hilla Liila ja Kasumisu pitää loppuillasta huolen. Tulemme kuulemaan DJ Kasumisulta illassa tribuuttina hyvistä ug-illoista inspiroituneena unenomaisen tunnelmallisia kauniita sekä mukaansa tempaavia mielenmaisemia.

Alakerrassa illan aloittaa todella taitava uudensukupolven edustaja Constant Delight. Hän on nouseva DJ, joka aloitti uransa soittamalla Entropyn tapahtumissa, Helsinki Decompressionissa sekä 26 Years of Dance Open decks stagella. Inspiraation lähteenä on se, mikä saa aikaan kylmätväreet. Nopea biitti ja matala basso groovaavalla hyvänmielenmeiningillä höystettynä ja halu saada tanssilattia hymyilemään toimii tämän mimmin trademarkina. Suurimmat vaikutteet artistipuolelta ovat Super Flu ja Floorplan.

Toisena uutena tähtenä on DJ Jenny Om, joka on Loukun alkuperäisiä perustajajäseniä. Dj-boothin puolelle hän siirtyi vasta vajaa puolitoista vuotta sitten. Nopeasti hänestä tuli yksi Loukun resident dj:stä - omalla päätöksellä ja täysin mielivaltaisesti, kuten hän itse asian kuvaa. Jenny yhdistelee seteissään minimalia, melodista teknoa, vanhaa techousea ja satunnaisia ysäritrance-elementtejä perushousepoljentoon.

Pussy Clubin oma beibe DJ Hilla Liila tahdittaa meitä loppuyön. Musatyylissä mennään housen maailmoissa, mutta varmasti tyylilleen uskollisena villejäkortteja on Hillalta luvassa!

********************************************************
Lounge:
HILLA LIILA
KASUMISU

Club:
HILLA LIILA
JENNY OM
CONSTANT DELIGHT

Links:


https://www.residentadvisor.net/dj/jennyom

https://www.facebook.com/eaudeclub/

**********************************

Lauantai 27.4.2018
22:00-05:00
Holvi
Annankatu 10
00120 Helsinki
K-18
LIPUT 8,00€

************************************
REMEMBER TO SHARE YOUR PUSSY CLUB! <3


Holvi?

Holvi on 13.4 Helsingin Punavuoreen avautuva laadukkaaseen elektroniseen musiikkiin keskittynyt klubi Annakatu 10:ssä.

Perjantaisin nautitaan eri tapahtumajärjestäjien house, tekno, dnb sekä muista konemusiikki-illoista. Lauantait on pyhitetty høuse -klubille klo 22-05, jonka jälkeen Aftherapy aamubileet kestävät sunnuntaiaamu 11 saakka. Sunnuntai-iltaisin paikan valtaavat afro, urban sekä latinobiitin sävelet.
Molemmista kerroksista löytyy Dunleyn huippuäänentoisto!!