LOUD: MTWAT x Fiktio

  From until   www.facebook.com/…/358768201283194  
Ravintola Kerubi, Joensuu   Show map

LOUD tuo konemusiikin Kerubin Kellariin perjantaina 11.5.

Illan aikana hypätään house-musiikin tyylien syleiltäväksi, kun tarjolla tyylejä niin teknon kuin tech-housen maailmasta, sekä perinteisemmän housen ja leikittelevän g-housen parista.Illan musiikillisesta sekä visuaalisesta annista vastaavat kovat kotimaiset sekä ulkomaiset vierailijat MTWAT levy-yhtiön sekä Fiktion toimesta.

ALEX INDEX (DK):
Tanskalainen Alex Index on tuonut omintakeisen otteensa elektroniseen musiikkiin tutuksi kaikille, ketkä ovat vähääkään seuranneet 'My Techno Weighs A Ton' labelia. Kolme julkaisua MTWAT:lla ovat saaneet ylistystä ympäri maailmaa ja ovat olleet vahvasti soitossa lukemattomilla artisteilla. Pitkän tuottavan DJ:n urallaan Tanskalainen on perustanut myös oman levy-yhtiön nimeltä INDEXLIFE. Bassomusiikkia, housea ja tech housea saumattomasti yhdistelevä Alex Index on tunnettu eklektiivisistä ja teknisistä DJ-seteistään.

https://www.facebook.com/alexindexmusic/NiQW:
My Techno Weighs A Ton:n pää A&R:n roolissa toimiva NiQW on julkaissut vaikuttavan katalogin musiikkia erittäin arvostetuilla Night Bass, This Ain't Bristol, Box Of Cats ja Audiophile XXL labeleilla, MTWAT:n ohella. Hänen uniikkeja kappaleitaan ovat supportanneet mm. Laurent Garnier, Crookers, Claude VonStroke, Croatia Squad, AC Slater ja Billy Kenny. Technoa ja housea, syvältä ja kovaa soittava NiQW ei kuitenkaan unohda juuriaan, joka näkyy vahvasti hänen seteissään, joista ei pilkettä silmäkulmasta puutu koskaan.


https://www.facebook.com/niqwmusic/


FLINCHY:
My Techno Weighs A Ton:n kolmantena A&R:na kunnostautunut Flinchy on tunnettu syvälle luotaavasta ja emotionaalisesta otteestaan esiintyessään, sekä studiossa. Tästä todisteena toimii mm. julkaisut Rawsome ja Solide levymerkeillä sekä potin räjäyttänyt Trance Kit File / Dataweapon EP My Techno Weighs A Ton:lla. Flinchyn musiikissa on selvästi kuultavissa vaikutteita old school garagesta "Berlin" technoon, joiden kombinaatio vie kuulijansa syvälle maan alle kerta toisensa jälkeen.

https://www.facebook.com/flinchymusic/


CURRY b2b HITDOGI (Fiktio):
Paikallista osaamista ja kokemusta LOUDissa tanssikansan suuntaan lietsoo Curry b2b-setillään yhdessä Hitdogin kanssa. Nämä herrat eivät varmasti ole tuntemattomia joensuulaiselle konemusiikkiskenelle, sillä molemmat vaikuttavat vahvasti Fiktio ry:n toiminnassa sekä tapahtumissa. Tämä parivaljakko osaa vedellä oikeista naruista käynnistäen tanssit kuin tanssit.

https://www.facebook.com/hitdogi/
https://www.facebook.com/fiktiory/

Visuaalit toimittaa Video Lauri

https://www.facebook.com/videolauri/

Liput: 5/6€ (edullisempi hinta Fiktion ja Joensuun Popmuusikoiden jäsenkortilla sekä Kerubin mobiilikantiksella)

23-04.30 | K18

Happy hour 23-00:
Fisu 4cl (18%)............. 2€
Salmari 4cl (19%).........2€
Karhu 0,4l (4,7%)......... 3€
Crowmoor 0,33l (4,7%) 3€
Viini (12cl).................... 3€

Konserttia tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston Puls-apuraha, jolla tehostetaan ja kehitetää pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä artistien ja eri maiden kulttuuritoimijoiden kesken.