Pumpkinhead Promotions pres.

  From until   www.facebook.com/…/935299016638770  
Twenty One, Tampere   Show map

Pumpkinhead comes BACK!

Klubiskenen pioneeri Pumpkinhead Promotions järjestää vuosien tauon jälkeen pippalot, missäs muualla kuin Tampereella. Pumpkinheadin soundi on aina ollut puoleensavetävää ja freesiä: teknosta ja housesta alkuaikojen tranceen asti. Ajan myötä klubin omintakeinen soundimaailma opittiin tuntemaan "pumpparisoundina".

Pumpkinheadin bileitä järjestettiin jo 90-luvun alusta Tampereella, mutta myös Jyväskylässä, Turussa ja Helsingissä. Tunnetuimpia ja muistettavimpia klubi-iltoja järjestäjiltä ovat Dancefloor Classicsit sekä Kuninkaankadulta löytynyt kesäinen Garden Club. Organisaatio toi myös useita kansainvälisiä ja kotimaisia huippunimiä soittamaan bileisiinsä. Suomalaisista tunnetuimpia olivat varmasti Eliot Ness sekä DJ Jokke, kansainvälisistä puolestaan legendaarinen Nicky Holloway, Toni Oneto Ibizalta sekä Txi-Txi Madridista.

Nyt on aika palata 90-luvun fiiliksiin mutta tehdään se 2010-luvun tyylillä! Annetaan eläköityneille veteraanijärjestäjille lämmin vastaanotto ja pidetään kunnon polvennostobileet!

Ysäriä taloon (mahdollista jysäriä ei voida sulkea pois)!

Dj`s:
MadJay aka Jay Mellin (Screen, Hype Club)
Jasse aka Phil Paroni (Fly Club)
Mr. Dali ( Pumpkinhead Promotion)
+ jokerina Guju (Smile Club)

Favorites 1