27.4.2018 Colors 19th Anniversary Part 2 with UMEK

  From until   www.facebook.com/…/2167584260154710  
The Circus, Helsinki   Show map

COLORS 19th ANNIVERSARY PART 2 with UMEK

MAIN ROOM / LINE UP
2200 - 2300 HOUSEMOTION (FI)
2300 - 0000 MILLA LEHTO (FI)
0000 - 0200 UMEK (SI)
0200 - 0330 SUPER8 & TAB (FI)
0330 - 0500 ALEX KUNNARI (FI)

Helsingissä perjantaina 27. päivä huhtikuuta 2018 järjestettävä Colors 19th Anniversary Part 2 tarjoaa kaikille bailaajille, jotka olivat nauttimassa Colors 19th Anniversary tapahtumasta 3. päivä helmikuuta täysin ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan. Colors tuo yhdeksi päiväksi konseptinsa niin musiikillisesti kuin visuaalisesti jokaiselle. Illan päätähdeksi saapuu teknon keulakuva ja genren raskaaseen sarjaan lukeutuvan artisti nimeltään UMEK! Tapahtumassa ovat esiintymässä myös suomalaiset tähdet kuten Super8 & Tab, Alex Kunnari, Housemotion sekä Milla Lehto.

Lippupiste toimittaa Colorsille kaikkien päätapahtumaan helmikuussa osallistuneiden ennakkolipun ostaneiden nimet, joten henkilöllisyystodistusta vastaan jokainen pääsee 100% ilmaiseksi tapahtumaan. Sisäänpääsyä ei voi myydä tai luovuttaa eteenpäin vaan se on henkilökohtainen.

Colors organisaationa haluaa antaa sinulle mahdollisuuden päästä kuuntelemaan Umekia sekä muita esiintyjiä täysin ilmaiseksi. Lippuja on myytävissä asiakkaille jotka eivät ole olleet päätapahtumassa, mutta niitä on saatavilla vain 100 kappaletta. The Circuksen kaikki tilat ovat avoinna jokaiselle eli kulkemaan pääsee vapaasti. Päätapahtumasta Force Majoure asian vuoksi peruuntunutta brittiläistä Gareth Emeryä emme saaneet tapahtumaan johtuen hänen toisesta tulevasta esiintymisestä maassamme tulevana kesänä. Olemme paikanneet asiaa artisteilla Super8 & Tab, Alex Kunnari, Housemotion sekä Milla Lehto.

Peruuntumiset päätapahtumasta eivät olleet millään muotoa organisaatioista johtuvia ja olemme niistä yhtä pettyneitä kuin jokainen teistä. Asioille mitä artistien elämässä sekä maailmalla tapahtui niin me emme pystyneet auttamaan tilanteissa vaikka tahtotilaa olisi ollut niin tehdä. Olemme erittäin iloisia siitä seikasta, että teknomusiikin tähti Umek saatiin esiintymään suomeen näin nopealla aikataululla ja yhdessä The Circuksen kanssa pääsimme tuottamaan tämän mahdollisuuden sinulle.

Colors haluaa näin kiittää kaikkia 3. päivä helmikuuta 19th Anniversaryssä mukana olleita bailaajia sekä toivottaa jokaisen tervetulleeksi The Circukseen kuuntelemaan Umekkia ❤️ Olemme kulkeneet sekä tehneet teidän kanssanne erittäin pitkän matkan suomalaisessa elektronisen musiikin historiassa. Matkamme varrelle mahtuu useita yhteisiä sekä ikimuistoisia tapahtumia laidasta laitaan. Olemme nähneet hymyilevien ihmisten bailaavan niin Arkadiassa, Helsinki Clubilla, Hesperiassa, Onnela Helsingissä, The Bänkissä, The Circuksessa, Virgin Oilissa, Studio 51:ssä, DTM:ssä, Maestrossa, Suvilahdessa, Kaapelitehtaalla kuin Ibizan saarella tai Amsterdamissa. Tervetuloa The Circukseen perjantaina 27. päivä huhtikuuta!

PÄÄSYLIPUT / TICKETS
Tapahtuma on 100% ilmainen kaikille Colors 19th Anniversary ennakkolipun ostaneille asiakkaille.

Kaikille muille lipunhinta on 15 € (Ovelta/door 25€)
+ ennakkolippujen hintoihin lisätään lipunmyyjän toimituskulut

Lippuja myy ainoastaan www.lippu.fi/colors
Myynti alkaa maanantaina 19.3. klo 09.00

► TAPAHTUMAPAIKKA / VENUE
The Circus, Salomonkatu 1–3, Narinkkatori 00100 Helsinki.

► TAPAHTUMA-AIKA / TIME & DATE
Perjantai 27.4.2018
Klo 22.00 - 05.00

► IKÄRÄJA
Tapahtuman ikäraja on 18-vuotta. Sisäänpääsy edellyttää 18-vuoden ikää, sekä kuvallista henkilöllisyystodistusta (esim. ajokortti tai passi.) Ovet konserttiin aukeavat kello 22:00 ja tapahtuma päättyy kello 05:00.
__________________________________________

One Dream, One History, One Event, Since 1999

✰ Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin
✰ We reserve all rights to program changes

Favorites 3