Ilmaamö 24.3.

  From until   www.facebook.com/…/172266556749178  
Ilmaamo, Turku   Show map

Talvihorros on nyt lusittu ja siksi myös Ilmaamö palaa pienen tauon jälkeen takaisin Bar Ö:n tiloihin lämmittämään tanssijalkoja kesäkuosiin. Kuten tuossa jo kuukausi sitten spoilasimme, seuraavissa kemuissa soittaa todellinen super-tutkapari vierainamme:

YOURS TRULY (Silk City, My House Is Your House)
* Silk City ja My House Is Your House klubeja järkkäävä Yours Truly on charmikas mies, jonka selektio koostuu päräyttävän kovasta disco/soulista, laatu garage/UK-housesta aina syvempien vesien teknoralleihin. Allekirjoittanut ei lähde edes arpomaan, millaisissa sfääreissä tämä kaveri saundillaan seikkailee, mutta voisi veikata edes jonkun rakastuvan häne(e)n keikan aikana.

ELIAS P (LOVI ambientklubi)
* Lovi ambientklubia Hesoissa järkkäävä Elias P on ollut viime aikoina erittäin tuottelias kaveri ja päästänyt muutamia erittäin tiukkoja biisejä ulos. Johan tässä on tovi jo muutenkin vierähtänyt siitä, kun helsinkiläistynyt herrasmies on viimeksi soittanut Turussa. JA SIIS pienellä spoilauksella uskallamme luvata, että seikkailu Italon, electron, technon ja mahdollisesti myös omien biisien äärellä takaa varmasti äärimmäisen mielenkiintoisen setin.

+ ILMAAMO RESIDENTS

Let’s go tyckiting ja nähdään!

21-23 FREE
23-03 3 €