PTNKYn Paviljonki

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/607395969610811  
Hiekkarannantie 9, FI-00100 Helsinki, Suomi

Seurapiirikuningas Robert Österlundin häpeilemättömän itsekeskeiset tanssijaiset siirtyvät 2000-luvulle isolla volyymilla, kuten PTNKY:ltä odottaa saattaa. Näissä juhlissa suotavaa olisi, että kansalaiset tavoittelisivat aistien korkeinta nautinnollisuutta, valitsemallaan tyylillä. Keikarointi ja elostelu ei näissä tanhuissa ole ainoastaan suotavaa: tätä suorastaan vaaditaan. PTNKY:n Paviljonki tarjoaa hetken epätodellisuutta, jossa musiikki värisee kuin seireenien laulu ja hurmio leijailee sakeana ilmassa.

Naistenmies, kosmopoliitti ja intellektuelli Robert Österlund ei olisi koskaan halunnut nähdä näitä irvokkaita seremonioita, joita modernit helsinkiläisnuoret joutuvat viikonlopusta toiseen sietämään. Tästä johtuen PTNKY tarjoaa pakokeinon nykyajan mauttomuutteen sekä moraalisen ja henkisen rappion mädättämään juhlakulttuuriin. Kuten Robert Österlund, miehistä väkevin ja uljain taannoin totesi: “Hyvät juhlat eivät ole ainoastaan viihdyttäviä, ne ovat myös kansakunnan edun mukaisia.”

Liput 10€: https://bailataan.fi/events/c2903c86-747e-4b01-9c19-14e2a279a1cf


TAPAHTUMASSA EI MYYDÄ ALKOHOLIA, ELI OMAT JUOMAT MUKAAN!

PLEASE BRING YOUR OWN BEVERAGES, WE DON’T SELL ALCOHOL!


DJ Lineup

Ryky & Krypta (PTNKY) 22-00.30

Moskovan viemäreistä tutun Rykyn rehabilitaatio on saavuttanut lakeuspisteensä. Ryky sai puhtaat paperit ja yhdistää jälleen kerran voimansa Kryptan kanssa, joka on herännyt vuosittaisesta katalepsiastaan. Kaksikon henkinen tila on pitkästä aikaa varsin hyvä, vaikka niveliä vähän kivistääkin.


RABBI (PTNKY) 00.30-02.30

Luvatun maan pyhiinvaellukselta juuri palannut RABBI sai tarpeekseen Pyhää Henkeä, eikä kestänyt enää sitä hurmoksen määrää, mitä Siionissa oleskelu olisi vaatinut. RABBI on pakannut retriitin aikana matkalaukkunsa täyteen uusia kansanlauluja, ja määrää tällä kertaa apostelejaan käännyttämään kaikki kansat hänen uskoonsa sekä revittelemään diskon ja housen harmonisessa kaanonissa.


Eric Filipus (MK54) 02.30-04.30

Helsingin yöelämässä vaikuttava herrasmies Eric von Filipus saapuu Liiton kutsusta elävöittämään tunnelmaa näihin suuriin juhlallisuuksiin. Tämän hurmurin elegantit soittotaidot vievät varmasti jalat alta paatuneimmaltakin hienohelmalta.


Sampo (PTNKY) 04.30-06

Aamuruskon kajastuksessa Sampo aloittaa jauhamisen. Kirjokannen jokaisesta tuutista pursuava mielihyvä säestää päivän ensimmäisten auringonsäteiden tanssia Paviljongin yltäkylläisessä riemujuhlassa. Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään.