Sessions #1 - Opening Night

  From until   www.facebook.com/…/216092768963327  
Twenty One, Tampere   Show map

Sessions #1 Opening Night on täällä! Progressiiviseen technoon ja originaaliin house-musiikkiin keskittyvä Sessions-klubi tuo Tampereelle aivan kaupungin ytimessä sijaitsevalle Twenty One -klubille 1-2 kk välein techno- ja house -artisteja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Tyylikkään ja autenttisen klubiympäristön tarjoava sekä täydellisellä äänentoistolla varustettu Twenty One antaa kaupungin parhaat puitteet puhtaasti techno ja house-musiikkiin keskittyvälle klubille-illalle. Sessions brings progression.

: ::: SESSIONS #1 ::: :

Club Twenty One
17.3.2018
Avoinna: 22.00 - myöhään
K18

: ::: OPENING NIGHT LINE-UP ::: :

► SAM GRETS [Housespital Records]
https://www.facebook.com/samgretsmusic

https://www.beatport.com/artist/sam-grets/535568

► PDLC [Aamu]


► ANTICUE [Techtonic]
https://www.mixcloud.com/antti-kulmala

► Francis²³ [Fiktio]
https://www.mixcloud.com/Francis23

► VISUALS BY Astral Projector
https://www.facebook.com/aprojector

: ::: LIPUT ::: :

5 euroa ennen klo 00.00
7 euroa klo 00.00 jälkeen

Narikka: 3 euroa

: ::: Sessions ::: :

Sessions-klubin musiikillinen linjaus keskittyy technon progressiiviseen osastoon sekä house-musiikin alkuperäiseen ja autenttiseen puoleen. Sessions-illoissa tulemme kuulemaan ulkomaisia artisteja, joita ei välttämättä niin usein kuulla ja nähdä suomalaisessa klubi-skenessä, mutta jotka on valittu tapahtumaan uniikin ja aikaansa edellä olevan tuotantonsa ja musiikkinsa perusteella.

Myös Sessionsin suomalaiset artistit on valittu sellaisten dj'den ja tuottajien joukosta, jotka eivät välttämättä vielä ole murtautuneet klubikansan tietoisuuteen, mutta joiden musiikista paistaa läpi aito intohimo elektroniseen tanssimusiikkiin sekä taito tuottaa ja soittaa uniikkia techno- ja house-musiikkia sitä janoavalle tanssikansalle!

Sessions-klubia houstaavat tamperelaiset dj't Sam Grets, Phil Paroni sekä Francis23.