Club Spora: Good Life Recordings label night

  From until   www.facebook.com/…/1010556142416582  
Club Spora, Tampere   Show map

Perjantaina 9.2.2018 Sporaan tulee dj-/tuottajavieras Baselin kaupungista, Sveitsistä. Fabian Binkert on Good Life Recordingsin manageri. Mies hoiti residenttimme Nastywipin 15.12.2017 Sveitsin maineikkaiseen teknoklubi Club Borderlineen soittamaan. Meillä on ilo tuoda mies nyt vastavuoroisesti vierailulle Suomeen ja Club Sporaan! :) Taattua tavaraa myös tulossa Joonas Aleksilta ja tietysti Nastywip pitää asian ykkös-standardina. Tulee helmee!!

Tervetuloa luomaan huippuilta kanssamme! <3

Sisäänpääsy vain 5€ (+3€ narikka)
Klo 22.00 - 03.30
K22

Club Spora
@Hurmio, Gloria
Hämeenkatu 24
Tampere

★ FABIAN BINKERT // Good Life Recordings (Sveitsi)

Nuoresta iästä saakka hänellä on ollut intohimo musiikkiin. Hän on Fabian Binkert, DJ ja tuottaja Sveitsistä. Hän on soittanut rumpuja 9-vuotiaasta saakka. Lisäksi hän kartutti hienoja kokemuksia rock bändissä nimeltään "Narcotic".
Kuitenkin, vuotena 2011, Fabian Binkert kiintyi kokonaisvaltaisesti elektronisen musiikin tuottamiseen. Kesällä 2012 hän aloitti DJ:nä ja samana vuonna hänet laitettiin keikalle Pioneerille Light & Sound -messuilla, Sveitsin Lucernessa.
Hänen suurin keikkakokemuksensa oli STREET PARADE Zürichissa vuonna 2014. Tämän Sveitsin nousijan tyylit ovat Techno, Tech-House, Deep House, Dream Dance ja niiden ala-genret.

http://www.facebook.com/FabianBinkert
http://www.facebook.com/GLRecs
http://goodliferecordings.ch/en


★ JOONAS ALEKSI // DreadMark, SWÄG, Good Life Recordings

Koneisto 2001 muutti kaiken. Festivaalin jälkeen Joonas Aleksin oli AIVAN PAKKO hankkia levarit. Jo joitain vuosia rytmikkäämpää elektronista musiikkia fiilistellyt nuorimies oli tapahtuman jälkeen myynyt sielunsa tanssimusiikille. Siitä lähti armoton vinyylin hinkkaus jungle musiikin kautta dubsteppiin, siitä garageen ja houseen ja monen mutkan jälkeen teknoon. Myös nimillä Introuble ja Dubba Jones soittanut Joonas Aleksi on miksaamisen ohella ollut mukana järjestämässä erinäköisiä ja kokosia tapahtumia mm aiemmassa kotikaupungissaan Jyväskylässä ja nykysin Tampereella.

Hän on tällä hetkellä mukana Good Lifen Recordsin lisäksi myös Tamperelaisessa SWÄG ja Jyväskyläläisessä Dreadmark kollektiiveissa. Soittamisen ohella on syntynyt - ja syntyy edelleen - myös omaa musiikillista tuotantoa jota kuullaan varmasti illan aikana miehen miksauksessa joka koostuu tripauttavasta, syvällisestä ja tunnelmallisesta teknosta.

Koneisto festival 2001 changed it all. After that Joonas Aleksi had to buy turntables, just had to. That festival was a gateway to electronic music scene and culture starting from jungle and ending up to techno and house (for now). Besides DJing Joonas Aleksi has been keened to find likeminded people to organize parties with. Today he is a member of two different music families besides Good Life, Tampere based SWÄG and Dreadmark from Jyväskylä. Deep and trippy techno is close to man’s heart when it comes to playing and also producing music.


https://www.facebook.com/JoonasAleksiMusic/


http://www.facebook.com/JoonasAleksiMusic
http://www.facebook.com/dreadmarkdjs
http://www.facebook.com/sswwgg

★ NASTYWIP // resident, Good Life Recordings, Rude Tune Crew

Nastywip (Tuomas Siniluoto) aloitti levyjen soiton treenaamisen vuonna 1998. Vuonna 1999 hän soitti ensimmäisen virallisen keikkansa ja samana vuonna aloitti omien teknobileiden järjestämisen 90-luvun warehouse -kulttuurin vedellessä viimeisiään kotipaikkakunnallaan Ylivieskassa. Alkuvuosina miehen soundi rakentui ranskalaisesta house -musiikista ja kovemmasta ruotsi- ja brittiteknosta. Nykyään hän soutelee klubikeikoillaan housen ja teknon välimaastossa. Hänen house seteissä on yleensä ripaus teknoa ja tekno seteissä ripaus housea.

Nastywip tunnettiin ennen nimellä Ascide5 kunnes vaihtoi aliaksensa kuvaavampaan Nastywipiin vuoden 2013 alussa. Hän on ehtinyt vaikuttaa mm. Ylivieska.org, Reform Sound Systems ja Futuristics:n riveissä.

Nastywip on soittanut Suomen lisäksi Puolassa, Saksassa ja soitti joulukuussa 2017 Sveitsissä maineikkaassa Club Bornerline New Era:ssa. Vuosi 2017 on ollut muutenkin hänen DJ-uransa huipentuma. Huhtikuussa hän jakoi lavan mm. Orkidean ja kesäkuussa Milla Lehdon kanssa. Lokakuussa 2017 Tuomas aloitti Club Sporan ohjelmavastaavana ja resident DJ:nä hyvän pitkäaikaisen ystävän ja DJ kollega Subsensen kanssa.
Tuomas on lisäksi jakanut lavan mm. Orkidea, Kubiks, Alexey Sonar, Kenny Mitchell, David Holness, Tuomas Salmela, BuRu, Alkemist, Milla Lehto, KimiK, Tremont Juho Kahilainen, Roisto, Uniq, Proteus, Neon ja Sasha F:n kanssa.


http://www.facebook.com/nastywipdj
http://www.facebook.com/clubspora
http://www.facebook.com/GLRecs
http://www.facebook.com/rudetunecrew