Electric Summer Festival 2018

  From until   www.facebook.com/…/383875382052573  
Maunula-talo, Helsinki   Show map

Electric Summer Festival on täysin uusi ilmais-festivaali kaiken ikäisille sijaiten Helsingin Maunulassa!
Festareiden lavan tulee täydentämään Lauantaina 30.6 11 EDM artistia ja DJ:tä ympäri Suomen!
Tykkäätkö sitten rennommasta Housesta tai ehkäpä rajummasta elektronisesta musiikista? Electric Summer Festival on silloin hyvä valinta

(Huom!) Festareidemme kapasiteetti on enintään 200 henkilöä johtuen siitä että jos salissa käy jokin onnettomuus silloin kun siellä on ollut yli 200 henkilöä, joutuu sivullinen taho siitä sitten ongelmiin!

Linkki nettisivuillemme: https://electricsummer18.wixsite.com/mysite

PHASE 1: Pitää sisällään niin DJ-alan harrastelijoita, kuin omaa tuotantoa tekeviäkin!

Esiintymässä (PHASE 1)

"33T1" (PHASE 1) (Sub-Headliner) On Helsinkiläinen nuori DJ-alan harrastelija ja omakustantaja, sekä yksi festareidemme järjestäjistä jonka keikoilta ei meininki heti hiivu!

"Antonio Finn" (PHASE 1) (Sub-Headliner) On Helsinkiläinen DJ/Tuottaja, jonka ilolla esittelemme yhdeksi festareidemme pääartisteista! Tämän herran keikalle kannattaa suunnata jos Progressiivinen House on lähellä sydäntä! Antonio Finn on voittanut Radio Festivaalien DJ-kilpailun vuonna 2017!

"B3NJAM!N" (PHASE 1) (Sub-Headliner) Festareidemme toinen järjestäjä, Nuori DJ-alokas, ja elektronisen musiikin tuottaja suoraan Helsingistä, tarjoaa tiukan "big room" setin, jonka jokaisen voimakkaamman Housen ystävän on vähintäänkin nähtävä!

"JVVN" (PHASE 1) (Artist) On Vantaalta tuleva nuori DJ-alan harrastelija, ja Suomen "Don Diablo, joka viihdyttää festarikansaa Future Housen voimin!

"Jaakko Bu" (PHASE 1) (Artist) Viimeinen artistibookkauksemme Phase 1:sessä, tulee myöskin edellä mainittujen tapaan Pääkaupunkiseudulta. Hän on myöskin nuori DJ-alan harrastelija. Jos siis Bass House maistuu, kannattaa ottaa askeleet kohti tämän herran keikkaa!

PHASE 2:

Dat Edward (PHASE 2) (Artist)
"Dat Edward" On ensimmäinen artistijulkaisumme Phase 2:sessa! Hän tulee Kuopiosta Helsinkiin asti vetämään tiukan "Big room" ja "Future House" painotteisen setin!

Riku G (PHASE 2) (Artist)
"Riku G" On Helsingistä kotoisin oleva DJ ja Tuottaja. Hän myöskin tykkää soittaa "Big roomia" ja "Future Housea"

Thomas Will (PHASE 2) (Artist)
"Thomas Will" On Helsingissä asusteleva DJ ja Tuottaja kaksikko. Kaksikko on julkaissut uusimman kappaleensa "Show Goes On" Winning Teamin levy yhtiössä!

Sam&Mike (PHASE 2) (Headliner)
"Sam&Mike" On festareidemme toinen pääartisteista! Kun tämä kaksikko ottaa lavan haltuun niin viimeistään silloin on tullut aika bailata!

Ni-Xell (PHASE 2) (Sub-Headliner)
"Ni-Xell" On Virossa asusteleva DJ joka takaa kovan meiningin Electric Summer Festivalin lavalla!

Winning Team (PHASE 2) (Headliner)
Meillä on ilo ja kunnia esitellä juuri Hardwellin levy yhtiölle "Revealed Recordingsille" kappaleensa julkaissut "Winning Team" esiintymään festareillemme Kesäkuussa!
"Winning Team" on erittäinen energinen neljän miehen bändi, joka soittaa lähinnä "Progressive Housea" sekä "Big roomia" keikoillaan!
Nähdään Electric Summer Festivaleilla Winning Team!

MITÄ EI SAA TUODA / MITÄ SAA TUODA:

Ei saa tuoda:
- Ilotulitteet, tai muut pyrotekniset välineet
- Päihteet, sis. Alkoholi, Tupakka, Nuuska, Huumeet (Koska festarimme on kaiken ikäisille)
- Teräaseet, (puukot, veitset ja muut väkivaltaiset esineet kuten myöskin nyrkkiraudat ja aseet ovat kaikki ehdottomasti kiellettyjä)

Saa tuoda:
- Hyvä fiilis
- Kaverit

KYSYTTÄVÄÄ?

Ota yhteyttä sähköpostitse: [email protected] (Eeti Ritala)
Tai: [email protected] (Veeti Heinonen)

MUUTA TIETOA:

Festareiden ovet aukeavat kello 12.30, ja ensimmäinen artisti aloittaa kello 13.00.

Festareiden viimeinen artisti lopettaa kello 22.00, ja ovet sulkeutuvat kello 22.15

Jos haluat jättää omia artistitoiveitasi, (Mieluiten EDM:stä, sillä olemme EDM festari) Ota yhteyttä sähköpostitse niin voimme parantaa festivaali kokemustasi bookkaamalla mieleisesi artistin esiintymään ensi vuonna festareillemme, mikäli se on meille mahdollista. Voit myös kertoa artistitoiveesi meille keskustelussa!
Pyrimme vastaamaan jokaiseen viestiin mahdollisimman pian!

JÄRJESTÄMME ELEKTRONISEN MUSIIKIN FESTARIT SIKSI, KOSKA HALUAMME TUODA EDM KULTTUURIA ENEMMÄN SUOMEEN. Veeti Heinonen & Eeti Ritala

_ELECTRIC SUMMER FESTIVAL 2018_