Sinkro ES / Jesus del Cerro ES / Yksi:kkö FIN / Subsense

  From until   www.facebook.com/…/352204298588058  
Club Spora, Tampere   Show map

★ SINKRO on Zaragozasta kotoisin oleva, Lanzarotella asuva elektronisen musiikin tuottaja, sekä Dj. Sinkro löysi intohimonsa elektroonisen musiikin laitteita ja ohjelmistoa kohtaan Lanzaroten auringon alla. Hänen tuotantonsa koostuu tunnelmallisten melodioiden, voimakkaiden bassojen, sekä erilaisten syntetisaattorien harmoonisesta kompinaatiosta. Dj-seteissään Sinkro on inspiroitunut poimimaan elementtejä Techno-, Trance-, Electro-, sekä House-musiikista. Omaperäisen ja ainutlaatuisen miksaustyylin lopputuloksena syntyy tyylikäs ja ainutlaatuinen musiikkielämys, jota täydentää erinomaisesti artistin oma tuotanto.

Sinkron omaa tuotantoa on julkaistu mm. Sunora Rec:n toimesta. Dj-keikkoja herralta löytyy pitkä lista Espanjan isoimmista klubeista, sekä festivaaleilta, kuten Florida135, Row14, Angel’s & Kings, Turtle Island, Martianez Lake, KNOB, InSide, LavaGroove, Technoaddicts, JAMEOFF ja GSF. Sinkro on herättänyt suurta mielenkiintoa ympäri Eurooppaa ja kansainväliset klubi-keikat ovat tulleet tutuksi vuosien varrella.

Sinkron Dj-setit ovat niittäneet loistavaa palautetta erinomaisen lava-energian ansiosta. Sekä tuottajana, että Dj:nä Sinkro on kerännyt ympärilleen sitoutuneen ja intohimoisen ydinryhmän, jotka rakastavat miehen näkemystä elektroonista musiikkia kohtaan.

★ Niin ikään Zaragozasta lähtöisin oleva JESUS DEL CERRO aloitti Dj uransa 1996. Dj-settien rakentelu sai Jesuksen nopeasti innostumaan myös elektroonisen musiikin tuottamisesta. Artistin ensimmäinen julkaisu on vuodelta 2000. Kyseisellä julkaisulla Jesus käytti ainoastaan analogisia laitteita musiikin tuottamisessa.

Jesus keikkaili aktiivisesti Dj:nä keski- ja pohjois-Espanjassa, sekä Espanjan saaristoissa. 2004 hän löysi Ableton Live 4, joka muokkasi artistin live-työskentely metodeja uudenlaisiksi. Löydettyään Ableton Live:n ohjelmistosta on ollut Jesuksen luotto työkalu. Vuonna 2009 hän suoritti korkeakoulututkinnon (recording arts) Barcelonassa, jossa Jesus nykyään myös asuu.

Jesus rakastaa erityisesti IDM-, Techno- ja Electro-musiikkia. Hän työskentelee virallisena Ableton Live kouluttajana yksilöille, sekä pienille ryhmille. Musiikintuottamisessa Jesusta inspiroi itsensä haastaminen ja ylittäminen. Tuotanto puolella lempi genreinään hän mainitsee Technon ja Dubstepin. Jesus opettaa myös live-esiintymisiä ja Dj-työskentelyä monipuolisesti asiakkaiden tarpeet huomioiden.

★ Acid Aku luo rytmejä hänen koneillansa ja miksauksia nimellä YKSI.

ııı

★ DJ SINKRO

https://www.mixcloud.com/abori_djsinkro/
https://www.facebook.com/sinkro.abori/

★ JESUS DEL CERRO

https://www.facebook.com/jesusdelcerro
https://www.ableton.com/en/certified-training/jesus-del-cerro/

★ YKSI:KKÖ

https://www.mixcloud.com/yksi/

★ SUBSENSE (Club Spora / Physmatics /Lightless / Kongo Crew)
http://www.mixcloud.com/djsubsense
http://instagram.com/subsense

★ VJ Tba

Perjantaina 19.1.2018 klo 22-04
Hurmio, Gloria. Hämeenkatu 24, Tampere
K22
5€ sisäänpääsy + narikkamaksu 3€

Tervetuloa kokemaan Club Sporan audiomatka jo ennen varsinaisten kiskojen kolinaa!