YOGA UG | joogaa ja teknoo

  From until   www.facebook.com/…/499646260435913  
Sähinä, Helsinki   Show map

YOGA UG eli teknoo ja jooga tulee taas!

Kokeellisten kehonhuoltotapahtumien saga päättyy teknoa ja jooga rakkaudella sekoittavan YOGA UG:n hellän hikiseen syleilyyn.

15.12 perjantai-iltana muuttuu Kulttuurikeskus Sähinä joogasta, pilateksesta ja release-tekniikasta koostuvan kehomatkan sekä live DJ:n soittaman teknon kehdoksi!

Tuu upottaa hetkeksi itsesi uusiin tasoihin niin oman kehon kuin tilan ja musiikin saattelemana.

YOGA UG:n kehonhuoltokokonaisuus koostuu hathajoogan, flown,yin-joogan, pilateksen ja release-tekniikan helmistä ja nivoutuu yhdeksi kokonaisvaltaiseksi kehomatkaksi. Sessio on noin kaksi tuntinen, jonka jälkeen DJ Eikai jatkaa tunnelmallisin konemusa soundein joiden saattelemana voi jatkaa vaikka pikkujouluihin.

——

Katja-Maria ”Katti Meu” Taavitsainen on tanssija, koreografi ja muusikko. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen linjalta 2010 ja tehnyt sen jälkeen töitä tanssijana, koreografina, esiintyjänä ja opettajana niin tanssin kuin musiikinkin parissa Suomessa ja Euroopassa. Joogaa ja eri kehonhuoltomenetelmiä hän on opiskellut Berliinissä, Singaporessa sekä Balilla. Nyt hän tekee täysipäiväisesti debyyttialbumiaan sekä ohjaa oman liikemetodinsa pohjalta erilaisia workshoppeja Suomessa ja maailmalla.

FB-sivut: https://m.facebook.com/kattimeu/

DJ Eikai eli Elisa Kaivanto on helsinkiläinen DJ ja tuottaja, joka on enimmäkseen vaikuttanut UG-rintamalla. Hänen musiikillinen selektio koostuu pääsääntöisesti dubiteknon pehmeistä ja syvistä äänimaisemista tummanpuhuviin ja jykevin bassoihin. Viime aikoina Eikai on soittanut lähinnä aamuvarhaisia rankahkoja UG-settejä, mutta tässä kokonaisuudessa luvassa on mieltä ja kroppaa helliviä dubisoundeja ja samettisia bassolinjoja.

FB-sivut: https://www.facebook.com/djeikai/15.12 perjantaina klo: ‪17.30-19.30‬ (n. ‪2 h‬ joogasessio, jonka jälkeen tilaan voi jäädä fiilistelemään musaa)

Kulttuurikeskus Sähinä, Heikkiläntie 10 (Lauttasaari) Länsimetron kupeessa.

https://www.facebook.com/sahinahelsinki/

Sessiohinta: 30 e / normaalihintainen
20 e / opiskelija, työtön, eläkeläinen

Jos et omista mattoa, tilassa muutama ylimääräinen lainamatto

Ilmoittautumiset: [email protected]

—-


Tuu ottaa joulun aika haltuun kokonaisvaltaisen basson sykkeen saattelemana!