Club Spora - GENKI, Escapist & Subsense (Resident)

  From until   www.facebook.com/‚Ķ/341160459680028  
Gloria Tampere, Tampere   Show map

CLUB SPORA 15.12
with GENKI, ESCAPIST, WAZU WEISSENFELT & SUBSENSE ūüĒ•


GENKI (Kosmos Festival)

Useamman musagenren yhdistäminen underground -tyyppisessä klubimusiikissa on aina ollut ns. kuuma peruna. Monet 'skeneilijät' puolustavat oman musatyylinsä parhaimmuutta ylitse muiden sydänverellään ja kakovat polvillaan kun ämyreistä paukkaa väärän tyylistä musaa. Tämä on kuitenkin pitkälti jo eilispäiväin tilanteen kauhistelua, sillä mikrogenrejä on syntynyt viime vuosina niin paljon että jokaisessa musatyylissä löytyy sekä Hardcore-Joosepille, että Käsilaukku-Einarille sopivaa kampetta.

Dj Genki on yhdistellyt eri tyylejä seteissään jo kahden vuosikymmenen ajan. Hänet on monesti poltettu roviolla tästä syystä, mutta enenevissä määrin hänen monipuoliset, mutta poikkeuksetta intensiiviset ja eteenpäin puskevat settinsä ovat keränneet hämmentynyttä ihastusta. Yhtenä Kosmos -festivalin ydinryhmäläisistä, hänellä on ollut lusikoita kaikenmoisissa sopissa läpi Suomen UG -tanssimusan historian. Alkuperäisenä Stealth Unit -naamana ja Exogenic Recordsin A&R -henkilönä hän on ollut monen suomalaisen tekijän ja klubi-illan takana. Muun muassa Basstards -klubia pyörittänyt Genki on tuonut Suomeen useita merkittäviä artisteja ja järkkäillyt kemuja aina Helsingin keskeisimmistä klubeista hämäriin UG mestoihin, kuten purjelaivoihin ja luolastoihin.

Spora -klubilla Genkiltä voi odottaa vaikka minkälaista soundia: grooveista house-soundeista psykedeeliseen teknoon, ronskiin breakbeatiin ja jopa drum'n'bass kaahailuun, tästä illasta ei tule puuttumaan dramaattisia käänteitä!

https://www.facebook.com/genkibreaks/
https://www.mixcloud.com/djgenki/


ESCAPIST (Rude Tune Crew)

Escapist (Ent. Rokla) aloitti soittohommat vuonna 2009, jolloin hänen pää genreinä olivat dub/dubstep, mutta vuoden sisällä innostus kasvoi myös Drum n Bassiin ja neurofunkkiin, jotka ovat olleet suurena inspiraationa ja rakkaimpina suuntauksina. Soittohommia on ollut ympäri Suomea, sekä myös yksi ulkomaan keikka barcelonassa 2016 syksynä. Vuoden sisällä techno, sekä psytrance ovat alkanut miehelle maistumaan ja nyt hänen tarkoituksena on keskittyä enemmän kyseisiin genreihin. Escapist liittyi Rude Tune Crewiin 2017.


https://www.facebook.com/Escapistdj


SUBSENSE (Club Spora / Physmatics / Lightless Recordings / Grillin’ Records / Hustle Audio / Kongocrew)

Tamperelainen musiikin rakastaja ja illan toinen resident DJ Subsense on toiminut monipuolisesti musiikin parissa kahden vuosikymmenen ajan. Subsense tutustui Drum & Bass:n 90-luvun lopulla, josta lähtien syvän sielukas ja mustan puhuva Drum & Bass on ollut yksi dj-settejä eniten inspiroiva musiikkityyli.

Viimeisten vuosien aikana Subsense on keskittynyt, sekä Techno, että House musiikin miksaamiseen. Dj-setit alkavat lähentelemään timanttista tasoa ja juuri nyt onkin oikea aika ottaa vastaan uudet haasteet.


http://www.mixcloud.com/djsubsense
https://www.instagram.com/subsense/


Perjantaina 15.12.2017 klo 22-04
Hurmio, Gloria. Hämeenkatu 24, Tampere
K22
5‚ā¨ sis√§√§np√§√§sy + narikkamaksu 3‚ā¨


Tervetuloa bailaamaan kanssamme! :)