House of Elektorni NYE

  From until   www.facebook.com/…/347687599037820  
45 special, Oulu   Show map

Fiiliksentäyteisen kesän Tähtitornin patiolla ja kahden ylikovan klubi-illan jälkeen Elektorni päättää vuoden housen tahtiin 45:sessa!

Vuoden vaihteen kovimmissa tanssibileissä soittamassa residenttideejiit Jayday & Sektori, mutta uusi vuosi toivotetaan tervetulleeksi myös kahden vieraan kera - levareilla soittavat klassisen kaksikon lisäksi Matti Aikio sekä DJ Miha! Lisäksi visuaalit hoitaa MKRF ja äänentoistoa tuunataan.

llan avaa DJ MATTI AIKIO. Matti Aikio on saamelainen taitelija, poromies ja deejii. Vuotsosta kotoisin oleva ja Tromssassa tällä hetkellä asuva Aikio on osa kansainvälisen Insomnia festivaalin porukkaa (Insomniassa on vuosien varrella vieraillut mm. Omar S, DJ Sotofett, Actress, DJ Stingray ja monia muita). Nykyisen kotikaupunkinsa lisäksi Aikio on soittanut mm. Ulan Batorissa, Berliinissä, Ateenassa ja Kasselissa.

Tänä vuonna paikallisen tanssikansan suosikkinousukkaaksi ampaissut DJ MIHA on lietsonut klubi- ja festivaaliyleisöjä rytmin pyörteisiin mm. LaavU:n synttäreillä, Time Tunnelissa ja tottakai kesän Elektorneissa. Tällä kertaa Mihan omaleimainen housetyyli saattelee House of Elektornin tanssijat vuoden ensiaskelille.

Vierailijoiden settien jälkeen klubin residentit DJ SEKTORI ja JAYDAY soittavat loppuillan b2b taatuilla Elektornisaundeilla.

Visuaalit hoitaa yksi kovimmistat: VJ MKRF

22:00 Liput 4,5€

Supported by: Real Deal