Pussy eau de Club New Year bang bang!

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/505624056477659  
LeBonk, Helsinki   Show map

Legendaarinen Pussy eau de Club on lämmintä ja räiskyvää naisenergiaa huokuva klubikonsepti, joka on saavuttanut kunnioitettavan 19 vuoden iän! Tähän aikaan mahtuu reilut 250 Pussy Klubin bilettä lähes kymmenessä eri lokaatiossa. Pussy eau de Club aloitti Helsingin Lepakossa 31.5.1998 eksklusiivisena aamuklubina, jossa tunnelma oli katossa ensimmäisistä auringonsäteistä hikiseen iltapäivään saakka. Pussy Clubin perustaja itseoikeutettu kuningatar, klubiemäntä ja sielu Taru Kokkonen on pitkäaikaisia bilejärkkäreitä mm. pitkän linjan alakulttuuria edustavien bileiden järjestäjänä. Pussy Clubin bileet ovat tunnettuja riehakkaasta ja aidosta meiningistään. ♥

Uutta vuotta juhlitaan Pussy Clubin tyyliin räväkästi ja hyvällä musiikilla ja loistavassa seurassa!
Ilta alkaa DJ Siqun kauniilla progressiivisella ja melodisella musiikilla, joka viettelee uudenvuoden vieraita illan pimetessä. Pussy Clubin alkuperäisin resident Dj Coma aka Tero Civill on Pussy Klubin oma iskä, Bassoradionkin takaa tuttu mies /tuottaja/dj/ Tero Civill aka Coma, hän on mies joka on tuonut Proge-housen vahvasti suomeen. Tulemme kuulemaan Comalta ainutlaatuisen setin, ja vahvalla ripauksella old schoolia meininkiä. Lisäksi illan räjäyttää musiikkialan monitaituri: promoottori, tuottaja/dj Heikki L. Heikki Liimatainen on mies monien tunnettujen konseptien takana mm. Klubien Waterland sekä Danceteria. Heikki L tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista house-seteistään!

♥ Tämä kaikki rakkaudesta musiikkiin ja tanssiin! ♥


*************************************************************
Sat.31.12.2017 Pussy eau de Club NEW YEAR Bang Bang!

Le Bonk - Yrjönkatu 24, Helsinki
Sat.31.12.2017
22:00 - 04:00
Tickets: 12,00€ € / Advance www.tiketti.fi
K-18
*************************************************************

COMA
https://www.facebook.com/deejaycoma/?fref=ts
www.terocivill.com

HEIKKI L
https://www.facebook.com/djheikkil/?fref=ts

http://www.djheikkil.com/

SIQU
https://www.facebook.com/djsiqu/?fref=ts

****************************************************************

HEIKKI L

Heikki L on Suomen tunnetuimpia super-DJ, tuottaja/sovittaja, klubi- ja tapahtumatuottajia, jonka tavaramerkkejä ovat myös energiset, suurten areenojen Anthemic House hitit. Hänen tarttuvaa, hyvänmielen tuotantoaan on julkaistu ympäri maailman huippu labeleilla: mm. New Yorkin Nervous Records, Lontoolainen Cr2 sekä Hollantilaiset Spinnin’ sekä Sneakerz Muzik. Huippunimet Axwell, David Guetta ja Sander Van Doorn ovat kannattaneet Heikki L:n tuotantoa ja jättihitti "Deep At Night" Ercolan kanssa saavutti Top 10 soitetumpien listan USA:n arvostetulla Billboardilla. Uudet bangers-kappaleet Air, Let It Take You High & Sax Guitar näyttävät kaapin paikan myös uudessa tuotannossa, tehden hänestä yhden kuumimmista tuottajista house-musiikissa tällä hetkellä.

Lisäksi velholla on sormensa pelissä myös Suomen suurimpien ja kauneimpien EDM-tapahtumien tuottamisessa: Skandinavian suurin Summer Sound Festival, Serenan vesipuiston Waterland sekä Helsingin ykkösklubeihin lukeutuvat Danceteria ja & WE LIKE - United ovat miehen käsialaa. Hyvä yleisö, saanko esitellä Heikki L!

COMA

Dj Coma aka Tero Civill on Pussy Clubin oma iskä, sekä tuottaja/DJ. Toistakymmentä omaa julkaisua tehnyt Tero, on päätynyt musiikillaan maailman joka kolkkaan. Nick Warrenin ‘Soundgarden’ kokoelmalla hän sijoittui myyntilistojen ykköseksi ja viimeisimmät julkaisut Brittiläisillä levy-yhtiöillä päätyi mm. Roger Sanchezin levylautaselle! Tero tarjoaa takuuvarman matkan viimeisimpiin tuulahduksiin groovaavan ja bassoilla mukaansa vievän konemusiikin maailmasta!

SIQU

Sigu on ollut mukana Pussy Clubilla jo alusta alkaen tanssilattian puolella. Soittamisen hän aloitti muutama vuosi sitten, ja onkin jo mukana residenttinä kolmessa Klubissa, Pussy Eau De Club, Ange Du Demon ja Egg Head Studio. Hänet tunnetaan todella kauniista ja progressiivisesta soundista, sekä melodisesta trancesta.


REMEBER TO SHARE YOUR PUSSY CLUB!