Club Spora - BuRu LIVE & Residents

  From until   www.facebook.com/…/984873174998250  
Gloria Tampere, Tampere   Show map

Club Sporan joulukuu starttaa käyntiin erittäin laadukkaan Techno Live-esityksen tiimoilta. 1.12.2017 vieraaksemme saapuu kahden veljeksen muodostama Buru, jonka tuore Hardware Live-setti on fiilisteltävissä Yökerho Glorian Hurmio tilassa. Kyseessä on siis huippulaadukas Hardware Live-esitys ilman tietokoneita. Burun lisäksi tanssimusiikkia tarjoilevat myös Resident Dj:t Nastywip ja Subsense. Erittäin suuri suositus avata joulukuu saapumalla Gloriaan juhlimaan kanssamme!


BURU

Buru on kahden veljeksen, Ilkka ja Mikko Ihalaisen muodostama Techno projekti Tampereelta. Burun tarina sai alkunsa veljesten yhteisestä intressistä tuottaa elektronista musiikkia, sekä käydä klubeilla ja tapahtumissa fiilistelemässä sitä. Vuonna 2012 veljekset kokivat yhteisten studio-sessioiden tuotannon nousseen sille tasolle, että he olivat valmiita esittelemään luomuksiaan myös muulle maailmalle. Esikuvinaan Buru pitää artisteja, kuten Truncate, Dadub, Lucy, Scuba, Inigo Kennedy, Perc ja Mike Dehnert. Burun tuotanto, sekä julkaisut ovat keränneet huomiota niin kotimaassa Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Keikkalavoilla duolta on nähty, sekä live-, että dj-settejä. 1.12.2017 Buru saapuu Club Sporan vieraaksi kellari-studiossansa timattiseksi hiomansa Liven tiimoilta. Luvassa on erittäin laadukas ilta, jota ei kannata missata!

Julkaisuja duolta löytyy useitakin, mm. seuraavilta levy-yhtiöiltä: Translucent, Konstruktiv, Trau-ma, Underdub, Android Muziq, sekä Black Records. Lisäksi 29.11.2017 on luvassa seuraava julkaisu Dj Orionin levy-yhtiön Absence of Facts kautta. Julkaisulla kuullaan veljesten remix Ülos Ovestin alkupeäisestä tuotannosta. 1.12.2017 Club Sporassa juhlistetaan samalla myös Burun tuoreinta julkaisua.

https://www.facebook.com/burusound
www.soundcloud.com/burusound


NASTYWIP (Club Spora / Rude Tune Crew / Good Life Recordings)

Nastywip aloitti levyjen soiton treenaamisen vuonna 1998. Vuonna 1999 hän soitti ensimmäisen virallisen keikkansa ja samana vuonna aloitti omien teknobileiden järjestämisen 90-luvun warehouse -kulttuurin vedellessä viimeisiään kotipaikkakunnallaan Ylivieskassa. Alkuvuosina miehen soundi rakentui ranskalaisesta house -musiikista ja kovemmasta ruotsi- ja brittiteknosta. Nykyään hän soutelee klubikeikoillaan housen ja teknon välimaastossa. Hänen house seteissä on aina ripaus teknoa ja tekno seteissä ripaus housea.

Nastywip tunnettiin ennen nimellä Ascide5 kunnes vaihtoi aliaksensa kuvaavampaan Nastywipiin vuoden 2013 alussa. Hän on ehtinyt vaikuttaa mm. Ylivieska.org, Reform Sound Systems ja Futuristics:n riveissä.

Nastywip on soittanut Suomen lisäksi Puolassa, Saksassa, soittaa joulukuussa 2017 Sveitsissä Club Bornerline New Era:ssa ja näillä näkymin klubikeikan Pariisissa Ranskassa. Vuosi 2017 on ollut muutenkin hänen DJ-uransa huipentuma. Huhtikuussa Nastywip jakoi lavan Orkidean ja kesäkuussa Milla Lehdon kanssa. Tästä on hyvä ponnistaa uusiin haasteisiin Club Sporan ohjelmavastaavaksi ja resident DJ:ksi hyvän pitkäaikaisen ystävän ja DJ kollega Subsensen kanssa.


http://www.facebook.com/nastywipdj


SUBSENSE (Club Spora / Physmatics / Lightless Recordings / Grillin’ Records / Hustle Audio / Kongocrew)

Tamperelainen musiikin rakastaja ja illan toinen resident DJ Subsense on toiminut monipuolisesti musiikin parissa kahden vuosikymmenen ajan. Subsense tutustui Drum & Bass:n 90-luvun lopulla, josta lähtien syvän sielukas ja mustan puhuva Drum & Bass on ollut yksi dj-settejä eniten inspiroiva musiikkityyli.

Viimeisten vuosien aikana Subsense on keskittynyt, sekä Techno, että House musiikin miksaamiseen. Dj-setit alkavat lähentelemään timattista tasoa ja juuri nyt onkin oikea aika ottaa vastaan uudet haasteet.


http://www.mixcloud.com/djsubsense
https://www.instagram.com/subsense/


Perjantaina 1.12.2017 klo 22-04
Hurmio, Gloria. Hämeenkatu 24, Tampere
K22
5€ sisäänpääsy + narikkamaksu 3€


Tervetuloa bailaamaan kanssamme! :)