Decion 10 Year Career Anniversary Night

  From until   Tickets 13€   Age limit: 18  
Underground, Tampere, Suomi  
drum'n'bass, hard, industrial, house, oldskool, psy, techno, trance

NIIN SE AIKA VAA PÄRSKUTA HUPAJAA

Kymmenen vuotta keikkailua tuli täyteen jo oikeastaan kesällä, kun 11.8.2007 renkutin Brainbashers ug bileissä Hardcorea kun viimestä päivää. Samaisen vuoden joulukuussa, itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2007 tepastelinkin jo legendaarisen Tampereen YO-Talon lauteille ollessani edelleen vielä alaikäinen.

Tästä lähti kova syöksykierre kohti intohimon johdattelemaa muusikon elämäntyyliä, joka näkyy nykypäivänä lähinnä naamaan- ja ryhtiin muodostuneissa kilometreissä. Joku on siis saattanu ehkä mut joskus reiveissä- ja muualla nähdä ja todeta että hei, säähän oot sää joka ei koskaan tunnista ketään ja sopertaa aina liikaa, mutta soittaa keikan kun keikan ammattitaidolla alusta loppuun asti!

Näistä piilovittuilun mausteisista huomionosoituksista ajan
saatossa sain inspiraation pitää 10 vuotis urakekkerit Tampereen keskustassa Pinninkadulla Klubi 57:n tiloissa lauantaina 2. joulukuuta 2017

Illan musiikillinen linjaus koostuu hyvin pitkälti omista lempimusatyyleistä, mitä on DJ uran aikana tullut fiilisteltyä- ja soiteltua, seuraavien mestarien ilmaisemana:--Tremont (Futuristics) [Techno]

--Nomade (Immersio) [Trance]

--Triton (Säde) [Trance]

--Nääsville Predators (Amini & Decion) [Hard Trance]

--EE & Horzi (Mainstage Records / FINRG Recordings) [Psy Trance]

--Incritics (Bassdrum Revolution) [Drum'n Bass]

--Decion (Orrible Noize Recordings [Hard Dance]

--Substanced & Alchemiist (FINRG Recordings) [Freeform]

--Nikron (Club Clockwork) [Hard NRG]

--Damus [Bass House]Pääsymaksua pyydän tapahtumaan 13e kuluja- ja tekniikkaa kattamaan. Sisäänpääsyn hoidat itsellesi suorittamalla maksun allaolevaan tilinumeroon (viestikenttään etu- ja sukunimi)
FI16 8331 4710 0924 09 Maksun suorittaessasi, saat nimesi listalle, sillä muulla tavoin tapahtumaan ei pääse.

Tarjolla on heti alkuillasta myös boolia ja ruokaa, joten paikanpäältä ei tarvitse lähteä erikseen mihinkään syömään, omat juomat myös sallittuja.

Toivon paikanpäälle tulevilta ihmisiltä avointa mieltä ja levotonta tanssijalkaa :) Nähdään mestoilla!

Favorites 2