Years of Dance: Eden & The Peled Bros.

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/269098906948819  
RIVIERA, Helsinki   Show map

┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈
YEARS OF DANCE & RIVIERA
┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈
Years of Dance on neljän elokuvatapahtuman sarja, jossa näytetään yöelämään ja elektroniseen tanssimusiikkiin liittyviä kulttielokuvia ja mielenkiintoisia aiheeseen liittyviä dokumentteja sekä kuullaan Suomen johtavia DJ:tä.

Neljäs Years of Dance -leffailta pidetään lauantaina 2. joulukuuta. Kyseessä onkin viimeinen ilta ennen sarjan huipennusta 26 Years of Dance -risteilyllä M/S Silja Europalla 20. tammikuuta 2018.

Illan elokuvana esitetään vuonna 2015 julkaistu draama, Eden. Mia Hansen-Løven ohjaama ja yhdessä entisen DJ veljensä kanssa kirjoittama elokuva on elegantti ja muistiinpainuva teos, joka onnistuu kuvaamaan kauniisti tanssimusiikin ja yö-elämän euphorian - kuin myös sen varjopuolet. Tarina seuraa Paul Vallée'n (Félix de Givryn), DJ:n, hedonistin ja kadonneen sielun elämää. Kuten hänen ystävänsä Daft Punk, hän on osana ranskalaisen housemusiikin kiitonousua uuden vuosituohannen taitteessa. Melankolisen päähahmon elämää seuraavaa tarinaa värittää upeat klubikohtaukset ja syystä ylistetty ääniraita.

Elokuvan tunnelmaan voi virittäytyä ja jatkaa elokuvan jälkeen Oded & Asaf Peledin spesiaalilla DJ setillä, jossa luvassa mm. leffaan liittyvää musiikkia.

26 Years of Dance -risteilyn tuotannosta vastaavat Misc. Management ja DJ Orkidea. Risteily järjestetään nyt toista kertaa. Elokuvatapahtumasarja on ensimmäinen laatuaan. Viime vuoden loppuunmyyty 25 Years of Dance -risteily oli Suomen kaikkien aikojen suurin klubirisiteily, jossa maamme ikonisimmat klubit ja legendaarisimmat DJ:t juhlivat neljännesvuosisataa elektronista tanssimusaa Suomessa. 26 Years of Dance -risteilyssä jatketaan samaan malliin, mutta aiempaa isommalla kapasiteetilla ja laajemmalla ohjelmalla. Elokuvateatteri ja baari Riviera on mukana risteilyllä esittämässä elokuvia, jonka lisäksi laivalla nähdään muun muassa Screen Clubin paluu, Kosmoksen Psy Trance Stage, Dept:in ja Dtm:n allasbileet, Pussyn jatkot, DJ Konferenssi ja paljon muuta.

┈ ┈
INFO
┈ ┈
Lauantai 2.12.2017
Eden (USA, Ranska - 2015 - 2 h 11m)
Liput 14€ - www.rivierakallio.fi/Event/10353/

Baarissa deejiit The Peled Bros. 20.00 - 02.00
Ilmainen sisäänpääsy.

26 Years of Dance -risteilyn Facebook-tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/362970777435825/

Risteilyliput:
erikoismatkat.matkavekka.fi/blog/tour/26dance/