Ipanareivit: Tonttujen tanssit

  From until   www.facebook.com/…/1740521689590645  
Ravintola Kerubi, Joensuu   Show map

Ipanareivit tulee taas!

Sunnuntaina 17.12. on lasten vuoro päästä reivaamaan, kun Fiktio tuo vuonna 2016 ensimmäistä kertaa järjestetyt Ipanareivit Kerubin Kellariin!

Luvassa Fiktio Dekon ja Taiga Artin loihtima uv-hohtava taikamaailma, uv-kasvomaalausta, rentoa yhdessäoloa ja lapsille maistuvaa konemusaa. Tonttulakit, diskoasut ja tanssikengät mukaan ja reivaamaan!

Reiveissä soi reipas ja iloinen konemusiikki tehostettuna tutuilla lastenlauluilla ja limudiskohiteillä. Sopivan volyymitason mittaamme niin, ettei korvatulppia tarvita.

Tapahtuma on suunnattu pääasiassa 3-12 -vuotiaille, mutta kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan!

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!

IPANAREIVIT // KERUBIN KELLARI // 0€ // 17.12. 14-17 //

INFO:

Saapuminen Kerubiin: Ilosaaren parkkipaikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa jättää auto esimerkiksi kaupungin puolelle parkkihalliin ja kävellä perille. Lastenvaunuja tilaan on melko vaikea tuoda portaiden takia, joten niitten kotiin jättäminen voi olla hyvä vaihtoehto.

Kerubissa: Narikat toimivat itsepalveluperiaatteella, ensin täytetään kellarin narikka, joka löytyy kellariin johtavien portaiden alapäässä. Yläkerran narikkaa voi käyttää myös, ja tarvittaessa takit ja ulkovaatteet voi ottaa myös kellarin puolelle! Kenkiä ei tarvitse riisua. Vaatesäilytys on maksuton ja omalla vastuulla.

Ruokahommat: Kerubin keittiö palvelee tapahtuman ajan! Luvassa on mm. erikoisjuttuja lasten mieleen. Pöytävarauksen tekeminen ei ole pakollista, mutta kannattaa, jos haluaa varmistaa paikkansa (Kerubi puh. 013 129 377).

Kasvomaalaus: Tapahtumassa on kasvomaalausta (1€/maalaus). Käyttämämme maalit ovat vesiliukoisia ja myrkyttömiä UV-maaleja. Jos kotoa löytyy valkoisia tai neonvärisiä vaatteita, ne voivat hohtaa hauskasti uv-valossa!

Tapahtumassa ei ole erikseen ohjaajia lapsille, joten katsothan tarvittaessa lastesi perään. Pyrimme tekemään Kellarista mahdollisimman turvallisen paikan lapsille pyöriä, mutta emme siltikään suosittele esimerkiksi ihan pienimpien lasten konttaamista lattialla, sillä huolellisesta siivoamisesta huolimatta tilaan voi jäädä lasinsiruja.

Niinkuin kaikissa juhlissa, tervetuloa mukaan hyvällä mielellä ja avoimin mielin! Ja niin, vanhemmatkin ovat tervetulleita tanssilattialle!

Ilahtuisimme, jos kävijöiden kuvia ilmestyisi instagramiin tägeillä @fiktiory ja #fiktiory #ipanareivit