WMNWM w/ Katti Meu live

  From until   www.facebook.com/…/1867802926883041  
Merikerho, Helsinki   Show map

WMNWM

KATTI MEU live

DJ FILMARI
DJ KALIFORNIA-KEKE
DJ MARKUS-SETÄ

Liput 6 € + narikka


WMNWM on Filmarin, Kalifornia-Keken ja Markus-Sedän epämaailmanmusiikillinen soundsystem. Sen soundi koostuu konemusiikin vakiintuneiden kategorioiden välistä luiskahtelevista kappaleista, joiden tarkoitus on aiheuttaa trippailun ja reivaamisen sekoittava kokemus.

Trion käsittelyn läpi kulkee muun muassa nyrjähtänyt bassomusiikki, futuristinen r&b, trooppinen elektro ja kaikenmuotoinen outsider-tekno. Tällaisten väreilevien mustien aukkojen ja ekstaattisten rytmikudelmien väliin on kiva eksyä pidemmäksikin aikaa.

Illan alkuun juhlitaan Katti Meun debyytti-EP:n "X" julkistusta. Katti Meu, oikealta nimeltään Katja-Maria Taavitsainen on laulaja-lauluntekijä, jonka taiteilijatausta on tanssijana ja koreografina. Marraskuussa 2015 ”Kädet Ilmaan” singlellään debytoinut artisti julkaisee vihdoin debyytti lyhytsoiton ja kyseinen julkaisu tulee kantamaan nimeä: ”X”. Katti Meu on nimennyt musiikillisen genrensä galaksipopiksi ja tulevalla EP:llä tullaan kuulemaan mielenkiintoisia yhteistöitä mm. Graciaksen sekä Kalifornia-Keken kanssa, ulkoista sekä sisäistä dialogia ja galaktisia soundeja.

Artistin omin sanoin:
”Olen julkaisemassa debyytti EP:n ”X”, jonka teemana on dialogi. Taiteilijana olen siinä vaiheessa matkaa, että tuntuu tarpeelliselta saada avata musantekemisen prosesseja ja nostaa yhteistyön merkitys esille luonnollisena osana musiikin tekemistä, työstämistä ja esittämistä. Kuinka levyn tekeminen voi olla yhteinen projekti ja platform monenlaiselle äänelle eikä vain artistimyytin glorifoinnille. Mukana tulevalla EP:lläni ovat Kalifornia-Keke, Gracias ja Adikia. Levyn julkaisukeikalla kaikki yhteistyöt nousevat uuden Merikerho klubin lavalle ja illassa tullaan kuulemaan myös vanhaa tuotantoa sekä vielä julkaisematonta materiaalia. On aika pöllyyttää vanhoja, homeisia rakenteita ja tehdä yhdessä - inspiroitua toisista ja avata rohkeasti myös omaa keskeneräisyyttä ja prosessia niin ihmisenä kuin taiteilijanakin. Keikka on omistettu kaikille matkaa jo kanssani tähän mennessä jakaneille sekä uusille Meulaisille. Nää on bileet, joihin voit tulla just sellaisena kuin oot - juhlitaan elämää, joka tapahtuu tässä ja nyt!”

Merikerho on syrjinnästä vapaa alue!

https://www.facebook.com/kattimeu/

https://www.instagram.com/wmnwmusic/