Putte's: Syvien salkkujen yö

  From until   www.facebook.com/…/2018307925068307  
Putte's Bar&Pizza, Helsinki   Show map

▶︎ The Kolmas (LIVE)
▶︎ Erikoismies (Bunker Records, NL) (LIVE + DJ)
▶︎ Half a Map (LIVE)
▶︎ O Samuli A (DJ)

Liput 5€
Ennen klo 23 ilmainen sisäänpääsy.

21:00 ovet
23:00 Erikoismies (Bunker Records, NL)
00:00 The Kolmas
01:00 Half a Map
01:45 O Samuli A (DJ)

Tervetuloa!

--

THE KOLMAS

The Kolmas (V.M. Äijälä ja M. Leinonen) on minimalistinen, kovaääninen, kuin koneella renderöity kurkistus suoraan toisen alitajuntaan. The Kolmas jatkaa kokeellisen elektronisen industrialmusiikin pioneerin Aavikon Kone ja Moottorin ja Veli-Matti O Äijälän soololevyjen viitoittamalla tiellä, toteuttaen samaa impulssia – samaa sykettä. Kokoonpanon uusi levy Kolmas musiikki (Karkia Mistika) ilmestyi elokuussa 2017, ja tuolloin kokoonpano esiintyi edellisen kerran Helsingissä, Flow Festivalin Other Sound -lavalla.
https://www.facebook.com/The-kolmas-195900633922247/


ERIKOISMIES

Erikoismies on vuoden n. 2007 lyhyeksi jääneen Bunker-levyttävän artistin uransa jälkeenkin yrittänyt tuottaa electroa, onnistuen siinä yhä huonommin. Lopputuloksen jäätyä usein ns. experimental on kiitosta ja huomiota silti saatu mm. (tai pelkästään) brittiläiseltä The Wire -lehdeltä siinä määrin runsaasti, että eräs artistille ennestään tuntematon henkilö lähestyi tätä viime kesänä Jori Hulkkosen esiintyessä Sähkön bileissä, todeten, että "on aika hauska juttu, että Erikoisdance on Suomen tunnetuin labeli ulkomailla”.HALF A MAP

Half A Map tekee kokeellista mutta tarttuvaa elektronista musiikkia. Tällä hetkellä hän rakentaa 4/4:n ulkopuolelle kurottavia rytmejä. Hän rakastaa monenlaista ei-4/4-musiikkia erilaisista etnisistä suuntauksista jazziin ja äärimetalliin, ja ammentaa niistä omaan teknoa muistuttavaan tuotantoonsa. Saundissa karhea ja pehmeä koettavat tulla toimeen. Livesettiä ryydittää esineiden sämpläys käsisahasta ketsuppipulloon. Kappaleita on hiljattain kuultu useassa ohjelmassa Bassolla ja Radio Helsingissä.

http://www.facebook.com/halfamap


DJ O SAMULI A
DJ ERIKOISMIES

Merihaan johtava Bleeps-N-Styles -tuottaja O Samuli A ja Erikoismies valitsevat alku- ja loppuillan biisit.