Deep Disco w/ Alec Hall, Ollie A, Peak at 45 Special

  From until   www.facebook.com/…/1746133635460098  
45 special, Oulu   Show map

Deep Disco siirtyy maan alta nelivitosen yläkertaan perjantaina 24.11. Klubin viralliseen avausiltaan saamme vahvistukseksi Soul Of The Underground -klubin vetäjän Alec Hallin Helsingistä, joka yhdessä Deep Disco residenttien Ollie A:n ja Peakin kanssa pitävät tunnelman katossa koko illan. Luvassa on siis tiukka house-painotteinen ilta, jota ei kannata missata! House music all night!

ALEC HALL [SOUL OF THE UNDERGROUND, AFECTO DJ's]
https://www.facebook.com/djalechall/


Alec Hallin yli 10v dj-ura on ollut täynnä erilaisia kulmakiviä, josta hän on rakentanut vahvan pohjan tekemisilleen. Rex Terrazza, Afecto Dj’s ja Love of House -ohjelma SpinFm:llä sekä Soul Of The Underground ovat nostaneet hänet klubikansan tietoisuuteen. Jokusen vuoden tuottajanakin toiminut herra onkin julkaissut musiikkia monen eri levy-yhtiön kautta. Hän tykkää sekoittaa lempiartistiensa, johon kuuluvat Chus & Ceballos, Solomun, Joris Voorn sekä Hot Since 82, tyylejä keskenään luoden näin hyvin mielenkiintoisen, mutta erittäin toimivan kokonaisuuden. Parhaiten hänet tunnetaan energisistä seteistään, jotka ovat täynnä groovea, sielua ja syvyyttä, housesta teknoon.

OLLIE A [DEEP DISCO UG, THOSE OLLIES]


Ollie A on oululainen dj/tuottaja, joka tunnetaan paremmin house-duo Those Olliesin toisena nokkamiehenä. Miehen soolosetit koostuvat groovaavan housen ja teknon parhaista puolista sekä tiukoista bassolinjoista, jotka pitävät takuulla tanssijalan liikkeellä. Ollie A on varmasti monille tuttu kasvo Oulun klubiskenessä ja tavoitteenaan hänellä on levittää housen ja teknon ilosanomaa tähän pohjoisen kaupunkiin.

PEAK [DEEP DISCO UG]


---
Set times:
22:00 - 00:15 OLLIE A
00:15 - 02:15 ALEC HALL
02:15 - 03:30 PEAK
---
Deep Disco
24.11. @ 45 Special
5 € + Narikka
22–04

Favorites 1