Apollo Xclusive: Danceteria Club Classics

  From until   www.facebook.com/…/522544704761064  
Apollo Turku, Turku   Show map

Kovasetti & Apollo Turku esittää:
DANCETERIA CLASSICS
Lauantaina 4.11.2017 @ Apollo Xclusive

Marraskuun alussa Kovasetti ja Apollo Nigtclub lyö stadin kuumimman klubikonseptin kanssa hynttyyt yhteen ja järjestää teille illan, jota moni on varmasti odottanut.

Dekkien takana nähdään Danceterian isähahmo Heikki L, joka on pyörittänyt tätä legendaarista klubikonseptia jo vuodesta 2004. Häneltä kuullaan illan aikana niin klassikoita vuosien varrelta kuin tuoreitakin biisejä, ja mukana on Danceterian tuore residentti Zacharian, joka on ottanut Helsingin tanssilattiat haltuunsa menevällä soundillaan. Zacharian on vieraillut Turussa useasti pitäen tanssilattian meiningeissä alusta loppuun saakka - samaa menoa on luvassa tälläkin kertaa. Turun vahvistuksena on illan aloittava T-Piste ohjelmastaankin tuttu DJ Seb ja häneltä on luvassa (turkulaisia) klassikoita vuosien varrelta sekä teepistemäisiä tanssilattian räjäyttäjiä.

► Artistit

Heikki L (Danceteria)
www.facebook.com/djheikkil


Zacharian (Danceteria)
www.facebook.com/djzacharian


Seb
https://www.facebook.com/djsebulba/
https://www.facebook.com/tpiste


Date: 04.11.2017
Open: 22:00 - 04:00
Venue: Apollo Turku, Humalistonkatu 6, 20100 Turku
Age: K-22
Tickets: 9€ (vain ovelta)

Huomioi, että Xclusive-huoneeseen on nimilista käytäntö. Nimilistalle pääset vain osallistumalla tapahtumaan. Kiinnostunut-toiminto ei täytä tätä kriteeriä. Osallistuu-lista tulostetaan LA 4.11. klo 21.00, joten käythän tätä ennen osallistumassa tapahtumaan, niin varmistat pääsysi bileisiin.