Years of Dance: Berlin Calling & DJ Orion

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/1508699742553224  
RIVIERA, Helsinki   Show map

┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈
YEARS OF DANCE & RIVIERA
┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈
Years of Dance on neljän elokuvatapahtuman sarja, jossa näytetään yöelämään ja elektroniseen tanssimusiikkiin liittyviä kulttielokuvia ja mielenkiintoisia aiheeseen liittyviä dokumentteja sekä kuullaan Suomen johtavia DJ:tä.

Toinen Years of Dance -tapahtuma pidetään lauantaina 7. lokakuuta, jonka jälkeen sarja jatkuu joka kuun ensimmäinen lauantai ja huipentuu 26 Years of Dance -risteilyyn M/S Silja Europalla 20. tammikuuta 2018.

Sarjan toisena elokuvana esitetään vuonna 2008 julkaistu tragikomedia Berlin Calling. Elokuvassa päästään saksalaisen tanssimusatuottajan Paul Kalkbrennerin esittämän hahmon kautta syvälle underground-maailmaan ja koetaan myös klubiympäristössä vaanivat synkät puolet. Monesti palkittu elokuva ja sen ääniraita on saavuttanut kulttimaineen ja sitä pidetään yhtenä historian maineikkaimmista ja arvostetuimmista tanssimusiikkiin liittyvistä teoksista.

Elokuvan tunnelmaan voi virittäytyä ja elokuvan jälkeen tunnelmaa voi jatkaa pitkän linjan DJ:n, tuottajan ja radiojuontajan DJ Orionin seurassa, joka soittaa levyjä Rivieran baarissa klo 20-02. Baariin on vapaa pääsy.

26 Years of Dance -risteilyn tuotannosta vastaavat Misc. Management ja DJ Orkidea. Risteily järjestetään nyt toista kertaa. Elokuvatapahtumasarja on ensimmäinen laatuaan. Viime vuoden loppuunmyyty 25 Years of Dance -risteily oli Suomen kaikkien aikojen suurin klubirisiteily, jossa maamme ikonisimmat klubit ja legendaarisimmat DJ:t juhlivat neljännesvuosisataa elektronista tanssimusaa Suomessa. 26 Years of Dance -risteilyssä jatketaan samaan malliin, mutta aiempaa isommalla kapasiteetilla ja laajemmalla ohjelmalla. Elokuvateatteri ja baari Riviera on mukana risteilyllä esittämässä elokuvia, jonka lisäksi laivalla nähdään muun muassa Screen Clubin paluu, Kosmoksen Psy Trance Stage, Dept:in ja Dtm:n allasbileet, Pussyn jatkot, DJ konferenssi ja paljon muuta.

┈ ┈
INFO
┈ ┈
Lauantai 7.10.2017
18.00 & 21.00 Berlin Calling (2006 - 1h40m)

Baarissa DJ Orion 20.00 - 02.00
Ilmainen sisäänpääsy.

Liput myynnissä nyt:
https://www.rivierakallio.fi/Event/9804/

26 Years of Dance -risteilyn Facebook-tapahtuma:
www.facebook.com/events/362970777435825/

Risteilyliput:
erikoismatkat.matkavekka.fi/blog/tour/26dance/