Etherwerks x Merikerho

  From until   www.facebook.com/…/116525072380441  
Merikerho, Helsinki   Show map

Etherwerks x Merikerho 15.9

Work of Dali (VAIN, A R M O U R)
Ikola (Etherweks, Mind, Basso)
Forehard (Basso)
VJ Indigo

Musiikillinen matka kohti teknon tuntemattomampia reunoja alkaa perjantaina kun ensimmäinen Etherwerksin Merikerho-yö starttaa. Vieraiksi saapuvat täysin omissa sfääreissään levitoivat Work of Dali ja Forehard.

Work of Dali tunnetaan mm. Runningin ja Sansibarin kanssa vaikuttamassa VAIN-kollektiivissa. Work of Dalin DJ-seteissä technon sekaan sulautuu kokeellinen elektroninen musiikki, hiphop-vaikutteiset biitit yhtälailla kuin black metal. Äärimmäisen mielenkiintoinen ja puhutteleva artisti!

Forehard on yksi suomen "Best kept secret" -osaston tuottajia ja DJ.tä. Monilahjakas tuottaja ja pitkään levyjä kerännyt ja soittanut mestari naulaa illan päätökseen ajattomilla tekno-helmillään. Varaudu monoon, acidiin, jackiin tai johonkin ihan muuhun. Forehard on hot! ja tip!

Illan isäntänä Etherwerksin aloittaja, tuottaja-DJ Ikola. Mind-levykaupassa häärivä seppä on napsinut töiden lomassa parhaita snare-tekno bangereitä, west-coast electroa, breakki-pohjaisia lofi-helmiä sekä kauneimpiä särö-acideja. Aloitusslotti lupaa samaa kysymysmerkkien linjaa kuin koko illan kattaus.


6€