Years of Dance: Raving Iran & DJ Roberto Rodriguez

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/1640516525967415  
RIVIERA, Helsinki   Show map

┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈
YEARS OF DANCE & RIVIERA
┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈
Years of Dance on neljän elokuvatapahtuman sarja, jossa näytetään yöelämään ja elektroniseen tanssimusiikkiin liittyviä kulttielokuvia ja mielenkiintoisia aiheeseen liittyviä dokumentteja sekä kuullaan Suomen johtavia DJ:tä. Ensimmäinen Years of Dance -tapahtuma pidetään lauantaina 2. syyskuuta, jonka jälkeen sarja jatkuu joka kuun ensimmäinen lauantai ja huipentuu 26 Years of Dance -risteilyyn M/S Silja Europalla 20. tammikuuta 2018.

Ensimmäisessä elokuvatapahtumassa esitetään lukuisilla elokuvafestivaaleilla kiertänyt ja palkittu Raving Iran (2016) -dokumenttielokuva. Elokuva kertoo kahdesta iranilaisesta elektronisen musiikin DJ:stä maassa, jossa teknomusiikin soittaminen on kielletty ja tapahtumiin liittyy jatkuva pelko rangaistuksista ja kiinni jäämisestä: ”in our country it’s all underground”. Elokuva on valittu muun muassa Hot Docs, Visions du Reel ja Krakow Film Festival elokuvafestivaalien viralliseen kilpasarjaan. Elokuva on aiemmin esitetty DocPoint-elokuvafestivaalilla Suomessa.

Elokuvan tunnelmaan voi virittäytyä ja elokuvan jälkeen tunnelmaa voi jatkaa pitkän linjan tuottajan, musiikkivaikuttajan ja DJ:n Roberto Rodriguezin seurassa, joka soittaa levyjä Rivieran baarissa klo 20-02. Baariin on vapaa pääsy.

26 Years of Dance -risteilyn tuotannosta vastaavat Misc. Management ja DJ Orkidea. Risteily järjestetään nyt toista kertaa. Elokuvatapahtumasarja on ensimmäinen laatuaan. Viime vuoden loppuunmyyty 25 Years of Dance -risteily oli Suomen kaikkien aikojen suurin klubirisiteily, jossa maamme ikonisimmat klubit ja legendaarisimmat DJ:t juhlivat neljännesvuosisataa elektronista tanssimusaa Suomessa. 26 Years of Dance -risteilyssä jatketaan samaan malliin, mutta aiempaa isommalla kapasiteetilla ja laajemmalla ohjelmalla. Elokuvateatteri ja baari Riviera on mukana risteilyllä esittämässä elokuvia, jonka lisäksi laivalla nähdään muun muassa Screen Clubin paluu, Kosmoksen Psy Trance Stage, Dept:in ja Dtm:n allasbileet, Pussyn jatkot, DJ konferenssi ja paljon muuta.

┈ ┈
INFO
┈ ┈
Launtai 2.9.2017
20.30 Raving Iran (2016 - 1h24m)
www.ravingiran.com

Baarissa DJ Roberto Rodriguez 20.00 - 02.00.
Ilmainen sisäänpääsy.

Liput myynnissä nyt:
www.rivierakallio.fi/Event/9693/

26 Years of Dance -risteilyn Facebook-tapahtuma:
www.facebook.com/events/362970777435825/

Risteilyliput:
erikoismatkat.matkavekka.fi/blog/tour/26dance/