YOGA UG | Joogaa ja teknoo

  From until   www.facebook.com/…/809905162515146  
Konepajan Bruno, Helsinki   Show map

YOGA UG | Joogaa ja samettista teknoo

Kokeellisten kehonhuoltotapahtumien saaga jatkuu ja kuljettaa tällä kertaa teknon pariin.

8.9 perjantai-iltana muuttuu Kallion oma Konepaja Bruno joogasta, pilateksesta ja release-tekniikasta koostuvan kehomatkan sekä live DJ:n soittaman teknon kehdoksi!

Tuu upottaa hetkeksi itsesi uusiin tasoihin niin oman kehon kuin tilan ja musiikin saattelemana.

YOGA UG:n kehonhuoltokokonaisuus koostuu hathajoogan, flown,yin-joogan, pilateksen ja release-tekniikan helmistä ja nivoutuu yhdeksi kokonaisvaltaiseksi kehomatkaksi. Sessio on noin kaksi tuntinen, jonka jälkeen DJ Eikai jatkaa tunnelmallisin konemusa soundein ja Brunon baari aukeaa palvelemaan janoisia yöhön suunnistajia.


Sessiot

8.9 perjantaina klo: 18.00-21.00 (n. 2 h joogasessio, vikan tunnin aikana syvärentoutus ja ohjattu siirtymä musiikin fiilistelyn pariin)

Konepaja Brunossa, Aleksis Kiven katu 17 A

Sessiohinta: 30 e / normaalihintainen
20 e / opiskelija, työtön, eläkeläinen

Jos et omista mattoa, tilassa muutama ylimääräinen lainamatto

Ilmoittautumiset: [email protected]

Ei vaadi aikaisempaa osaamista yllämainituista lajeista, taso on lempeä mutta hikinen!

——

Katja-Maria ”Katti Meu” Taavitsainen on tanssija, koreografi ja muusikko. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen linjalta 2010 ja tehnyt sen jälkeen töitä tanssijana, koreografina, esiintyjänä ja opettajana niin tanssin kuin musiikinkin parissa Suomessa ja Euroopassa. Joogaa ja eri kehonhuoltomenetelmiä hän on opiskellut Berliinissä, Singaporessa sekä Balilla. Nyt hän tekee täysipäiväisesti debyyttialbumiaan sekä ohjaa oman liikemetodinsa pohjalta erilaisia workshoppeja Suomessa ja maailmalla.

FB-sivut: https://m.facebook.com/kattimeu/

Eikai eli Elisa Kaivanto on helsinkiläinen DJ ja tuottaja, joka on enimmäkseen vaikuttanut UG-rintamalla. Hänen musiikillinen selektio koostuu pääsääntöisesti dubiteknon pehmeistä ja syvistä äänimaisemista tummanpuhuviin ja jykevin bassoihin. Viime aikoina Eikai on soittanut lähinnä aamuvarhaisia rankahkoja UG-settejä, mutta tässä kokonaisuudessa luvassa on mieltä ja kroppaa helliviä dubisoundeja ja samettisia bassolinjoja.

FB-sivut: https://www.facebook.com/djeikai/


—-


Tuu ottaa syksy haltuun kokonaisvaltaisen basson sykkeen saattelemana!